Kontakt oss

Vi besvarer dine spørsmål

Ring ossSend oss en e-post

Hvem er vi?

Teamet i Backpacker består av en liten håndfull reiseentusiaster som med et bankende hjerte for eventyrlige, trygge og minnerike utenlandsopplevelser, og et brennende ønske om å kunne tilby nettopp dette - har spesialisert seg på gruppereiser verden over. Turene våre er skreddersydde og sørger for opplevelser sammen med jevnaldrende reiseglade, i trygge rammer, som blir med deg livet ut - enten du vil nyte tropiske strender, travle storbyer, hvite fjelltopper eller jungel og safari.

Hvorfor reise med oss?

Å dra på tur med Backpacker er mer enn bare en ferie. Med forankring i vår trygghetserklæring er våre turer skreddersydde, og samarbeidspartnere og reisemål nøye utvalgt og kvalitetssikret. Enten du vil reise langt eller kort, varmt eller kaldt, høyt eller lavt, og til en eller flere destinasjoner - sørger Backpacker for en eventyrlig og sømløs reise i sikre omgivelser, og legger til rette for uforglemmelige øyeblikk og vennskap, erfaringer og minner for livet.

Alt er med andre ord klart for at du kan lene deg tilbake og nyte ditt livs tur. Glem eksamensfrister og hverdagsliv for en stund, pakk sekken og kom deg avgårde.

Reis på tur med Backpacker - og opplev verden på unikt vis, skap fantastiske reiseminner, og knytt livslange bånd med jevnaldrende likesinnede!

Vi er dekket av reisegarantifondet

Få reisetips og nyheter rett i innboksen

Reisetips og mer: