Reise til Sri Lanka - Bli med på en eksotisk ferie for livet

Reise til Sri Lanka - Bli med på en eksotisk ferie for livet

Reise til Sri Lanka - Bli med på en eksotisk ferie for livet

Er du klar for ditt livs reise til Sri Lanka? Med våre gruppereiser har du muligheten til å reise gjennom Sri Lanka og og Maldivene. Dette er en av de mest eksotiske turene vi har organisert og planlagt for deg. Her kan du forvente alt fra safari i Sri Lanka til noen av de mest fantastiske strendene i verden.


Nyt 22 dager med reise der du trenger å planlegge minimalt. Vi legger til rette for bo, transport og aktiviteter for deg. Vil du være med på ditt livs reise? Videre kan du lese om Sri Lanka, vår tur gjennom Sri Lanka og Maldivene, samt reiseråd for deg til dette vakre feriestedet.


Trykk her kan du se når vi har reiser til Sri Lanka og Maldivene!

Dette er Sri Lanka

Sri Lanka er en perle i det indiske hav og er en destinasjon som absolutt bør stå på listen over steder du bør besøke i løpet av livet ditt. Denne øya er kjent for sin blendende skjønnhet, og tilbyr alt fra vakre strender til fjellandskap, elver, skoger og historiske steder som vil fascinere enhver reisende.


Sri Lanka er et land fullt av kultur og historie, og det er ikke overraskende at det er kjent som "Perlen i det indiske hav". Fra de antikke byene Anuradhapura og Polonnaruwa til det ikoniske Sigiriya-fjellet og det kulturelle sentrumet Kandy, vil du oppdage et land som er rikt på historie og tradisjon.


Men det er ikke bare historie som tiltrekker besøkende til Sri Lanka. Landet har også et utrolig dyreliv og noen av de vakreste strendene i verden. I tillegg til elefanter, leoparder og sjeldne fuglearter, vil du finne utrolig aktiviteter fra hval og delfiner langs kysten. Det er også et paradis for surfere og dykkere, med fantastiske bølger og et fantastisk undervannsliv.


En annen stor fordel med Sri Lanka er maten. Det er kjent for sitt mangfoldige kjøkken, og du vil finne alt fra lokale delikatesser til internasjonale retter på menyen. Prøv street food som roti og kottu, eller spis på en finere restaurant og nyt curry og sjømat.


Sri Lanka er også et relativt rimelig reisemål, og du kan få mye for pengene dine. Overnatting er tilgjengelig i alle prisklasser, fra budsjett-til luksushoteller. Det er også lett å komme seg rundt i landet, og det er mange lokale transportmuligheter som vil ta deg til de forskjellige stedene.


Så, hvis du er på utkikk etter en ferieopplevelse som er full av kultur, historie, natur og eventyr, er Sri Lanka et flott sted å besøke. Landet er kjent for sin gjestfrihet, og du vil føle deg velkommen av de vennlige menneskene som bor her.


Slik er turen til Sri Lanka og Maldivene organisert

Her får du en oversikt over hva du kan oppleve i Sri Lanka og Maldivene for deg og ditt reisefølge.

Turen starter med unike opplevelser i Sri Lanka

 • Dag 1: Ved ankomst til Colombo internasjonale flyplass møter du din guide for oppholdet, som vil hjelpe deg med å komme deg til hotellet.
 • Dag 2: Etter frokost drar vi mot Dambulla for å besøke det berømte huletempelet. Dambulla-hulen består av fem huler som er fylt med statuer og malerier av Buddha.
 • Dag 3: Etter frokost drar vi til Pidurangala-klippen for å klatre og nyte den fantastiske utsikten. Deretter besøker vi Løvens klippe, som er en av de mest imponerende historiske stedene i Sri Lanka.
 • Dag 4: I dag drar vi mot Kandy, og på veien besøker vi en krydderhage for å lære om krydderproduksjon og smake på noen av de lokale delikatessene. Deretter utforsker vi Kandy, inkludert besøk til Tanntempelet, som er et av de mest hellige stedene for buddhister, og det kongelige slottet og den botaniske hagen.
 • Dag 5: Vi drar til Kithulgala for å delta i spennende vannsportaktiviteter, inkludert kanopadling, trekking og strikkhopp. På kvelden nyter vi en BBQ-middag.
 • Dag 6: I dag går turen til rafting i den vakre naturen.
 • Dag 7: Vi drar videre til Nanuoya og tar en fantastisk togtur gjennom vakre fjell, fossefall og frodige skoger. Vi besøker også Nine Arch-broen og samler teblader på en plantasje.
 • Dag 8: Vi sjekker inn på et hotell i Yala, og det er tid for en spennende dyresafari for å se Sri Lankas leoparder, elefanter og andre dyreliv. Resten av dagen kan du nyte på hotellet.
 • Dag 9: Vi drar til Mirissa for en dag på stranden og en hval- og delfinsafari.
 • Dag 10: Nyt en dag på stranden med surfing, sjømat og en fantastisk solnedgang.
 • Dag 11: Vi besøker den historiske byen Galle og dens berømte fort. Utforsk byen og nyt et bredt utvalg av butikker, kunst og restauranter.
 • Dag 12: Vi drar videre til Negombo og besøker et skilpaddeklekkeri for å se på de nyklekkede skilpaddebabyene som tar sine første skritt ut i havet. På kvelden nyter vi en avskjedsmiddag på stranden med fest og moro.
 • Dag 13: Vi drar videre til Maldivene.

Nyt dagene på Maldivene

 • Dag 14: Ved ankomst til Maldivene møter du din guide som vil introdusere deg til feriestedet.
 • Dag 15: Vi tar ferge til Huraa Island, der du kan utforske øya på egen hånd. Etterpå kan du slappe av, sole deg, bade eller delta på valgfrie vannsportaktiviteter.
 • Dag 16: Start dagen med en deilig og solid frokost før du tilbringer dagen som du ønsker. Kanskje du vil slappe av ved bassenget på hotellet eller utforske nærliggende strender og butikker. Senere på dagen skal vi ut på en fisketur, hvor du kan prøve ferdighetene dine i å fange fersk fisk. Etterpå vil vi nyte en deilig BBQ-middag, hvor du kan smake på fersk fisk og andre lokale delikatesser.
 • Dag 17: Dette er en fridag, så du kan bruke dagen på akkurat det du vil. Hvis du vil fortsette å slappe av på hotellet, kan du nyte fasilitetene og koble av. Hvis du vil utforske nærliggende områder, kan guiden din hjelpe deg med å organisere en tur eller aktivitet.
 • Dag 18: I dag vil vi tilbringe dagen med en båttur som inkluderer snorkling og vannsport. Du vil få sjansen til å utforske det krystallklare vannet rundt Maldivene og oppdage den fantastiske undervannsverdenen som omgir øyene. Du kan også prøve vannsportaktiviteter som vannski, wakeboarding og jetski.
 • Dag 19: Vi tar en dagstur til en av de luksuriøse ferieøyene i Maldivene, som er omgitt av vakre bungalower og en fantastisk strand. Du kan slappe av på stranden, nyte vannsport eller spasere langs de vakre stiene på øya. På kvelden vil vi nyte en deilig middag med drikke ved bassenget, mens du tar inn den vakre utsikten.
 • Dag 20: I dag tar vi en dagstur til Himmafushi, en liten øy som er kjent for å være hjemmet til noen av de beste maldiviske håndverkere. Du kan besøke de lokale verkstedene og se hvordan de lager alt fra smykker til trevarer og kunst. Du kan også prøve lokale delikatesser og utforske den vakre øya.
 • Dag 21: Denne dagen tar vi turen til Male, hovedstaden på Maldivene. Her kan du utforske byen og oppleve den lokale kulturen og historien. Besøk noen av de vakre templene og monumentene, utforsk lokale markeder og butikker og nyt lokal mat og drikke på noen av de beste restaurantene i byen. På kvelden vil vi avslutte dagen på hotellet før avreise.
 • Dag 22: Det er tid for avreise, og du vil bli fraktet til flyplassen for å reise hjem eller til ditt neste reisemål.

Trenger du reiseråd til Sri Lanka?

For at du skal få et fint opphold og forberede deg tilstrekkelig, kan du lese våre reiseråd her til Sri Lanka her:

 1. Vaksiner - Det anbefales å ta noen vaksiner før du reiser til Sri Lanka. Snakk med legen din for å finne ut hvilke vaksiner som anbefales og når du bør få dem.
 2. Reiseforsikring - Sørg for å ha en gyldig reiseforsikring som dekker eventuelle helserelaterte utgifter og andre uforutsette hendelser.
 3. Kle deg respektfullt - Sri Lanka er et konservativt land, så det er best å kle seg respektfullt når du besøker hellige steder og offentlige steder.
 4. Vær forsiktig med mat og vann - Pass på at du drikker flaskevann og unngå rå matvarer. Vær også forsiktig med mat som er tilberedt på gaten.
 5. Vær forberedt på varme og fuktighet - Sri Lanka er varmt og fuktig året rundt, så det er viktig å ha riktige klær og solbeskyttelse.
 6. Lær litt om kulturen - Ta deg tid til å lære om kulturen før du drar. Det vil gjøre turen din mer meningsfull og gi deg en dypere forståelse av landet og dets innbyggere.
 7. Vær åpen for å oppleve nye ting - Sri Lanka er et vakkert land med mye å se og gjøre. Vær åpen for å oppleve nye ting og vær villig til å prøve lokale matvarer og delta i lokale aktiviteter.


Om det er noe du lurer på angående reisen til Sri Lanka, Maldivene, forberedelser eller andre destinasjoner så må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi er klare til å besvare alle dine spørsmål. Du kan nå oss via chat på vår nettside, telefon, mail eller så kan vi sette opp et videomøte! Vi gleder oss til å høre fra deg.Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie