Eventyrlige opplevelser - Din drømmeferie starter her

Eventyrlige opplevelser - Din drømmeferie starter her

Er du på jakt etter eventyrlige opplevelser? Da trenger du ikke lete lenger. Vi i Backpacker.no tilbyr en rekke gruppereiser gjennom året. I tillegg kan vi skreddersy en helt unik reise for deg, som sørger for eventyrlige opplevelser du aldri vil glemme! Om du er interessert i å reise til Asia, Afrika, Amerika eller Oseania så har vi de perfekte reisene for deg. Du kan velge mellom reiser som tar for seg ett eller flere land gjennom oppholdet.


I de siste årene har vi bygget unike samarbeid med lokale og regionale aktører, som gjør at du kan ta del i helt unike opplevelser med oss. Dette kan være alt fra guidede turer, ziplining, safari, matopplevelser og autentisk kultur. Videre kan du lese mer nøyaktig om destinasjonene vi tilbyr reise til, og de eventyrlige opplevelsene du kan være en del av!

Du kan velge mellom en rekke destinasjoner

Med våre planlagte reiser gjennom året, kan du velge mellom en rekke ulike destinasjoner som tar deg med til noen av de mest populære og autentiske stedene i verden! Med blant annet reiser til deler av Asia, Afrika, Amerika og Oseania, har du et bredt utvalg etter eget ønske. For å få en oversikt over våre reiser gjennom året, kan du enkelt sjekke vår reisekalender. Trykk deg inn på reiser som ser interessante ut, les om hvordan dagene vil se ut og hvor du kommer til å reise. Du kan også se hva som er inkludert og ikke i prisene våre.


På andre siden har vi også skreddersydde reiser for større vennegrupper, kolleger og idrettslag. Vi tar i mot ønsker og hvilket budsjett som er tilgjengelig, og dermed vil vi sette opp en eksklusiv reiseplan for deg og ditt reisefølge. På denne måten kan du slippe tankene om planlegging av bo, transport og aktiviteter. Alt dette vil vi ordne for deg, og dermed kan du fokusere på å nyte ferien din. Videre kan du får en oversikt over destinasjoner med eventyrlige opplevelser.

Eventyrlige opplevelser i Thailand

Våre reiser til Thailand går vanligvis over 21 dager. Du kan du forvente en reise gjennom det fantastiske landet, som gir deg muligheten til å oppleve naturskjønnhet, dyreliv og kultur. Reiseplanen inkluderer besøk til vakre sandstrender, korallrev, regnskoger, templer og mer. Turen starter i Bangkok og fortsetter til Kanchanaburi, Chiang Mai og Chumphon-provinsen. Du kan forvente å besøke vakre øyer som Koh Samui og Koh Pangnan for å nevne noen.


Aktiviteter inkluderer en sykkeltur i en landsby og gårder, et besøk til det berømte Doi Suthep-tempelet, en tur til en elefant-sanctuary-leir og en tur gjennom jungelen. Deltakerne vil også ha fri tid til å slappe av, handle eller utforske på egen hånd. Turen inkluderer overnatting, måltider og transport mellom destinasjonene.

Pakkereise til Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam

Du får også oppleve Thailand med en større variasjon av andre land i denne pakkereisen. Turen starter i Bangkok og lar deg bli kjent med den innholdsrike hovedstaden i Thailand. I Kambodsja vil du blant annet besøke Angkor Wat, Phnom Penh og Killing Fields.


I Vietnam vil du kunne dra ut på båttur, besøke Vinpearl Waterpark, oppleve de eventyrlige Chu Chi-tunnelene og templer. I Laos vil turister zip-line gjennom jungelen og svømme i vakre fossefall. Turen avsluttes tilbake i Bangkok, og lar deg oppleve byen en siste gang. Turen inkluderer ulike aktiviteter som å besøke historiske steder, fossefall, museer og delta i matlagingskurs.

Prøv øyhopping på Bali

Vi har en unik reise til Bali, som lar deg oppleve den fantastiske øya og nærliggende områder. Her får du hele oppholdet på øya, som gjør at du kan bli godt kjent i det kjente ferieparadiset. Turen starter i Jakarta, hovedstaden i Indonesia, og inkluderer øyhopping, kulturelle opplevelser, fantastiske strender, natur, dyreliv og kulinariske opplevelser. Turen avsluttes med noen fridager på Bali.


Programmet inkluderer blant annet besøk til Borobudur og Prambanan, Sultan Palace, Taman Sari og Malioboro-gaten i Yogyakarta. Du kan oppleve Ijen-utflukt, frukt- og kryddermarked og snorkling på Menjangan Island. Prisen for turen inkluderer all transport, overnatting, 1-2 måltider per dag, aktiviteter, turer og inngangsavgifter. Fly til og fra, personlige utgifter, visum og reiseforsikring er ikke inkludert, men kan hjelpes med. Praktisk informasjon om fly, transport, møtested, vaksiner, visum og pakkeliste kan også gis.

Eksotiske Sri Lanka og Maldivene

I Asia har vi også en reise på tre uker til Sri Lanka og Maldivene. Turen starter med et lengre opphold i Sri Lanka. Der kan du besøker gamle templer, opplever spennende vannsportsaktiviteter, drar på safari for å se ville dyr og mye mer. Reiseruten inkluderer klatring på Pidurangala Rock i Dambulla, svømming med skilpadder på et klekkeri i Negombo, besøk til det berømte fortet i Galle City og en hvalsafari utenfor Mirissa-stranden.


Turen avsluttes med noen dager på Maldivene, hvor deltakerne kan utforske øyene, delta i vannsportsaktiviteter og nyte en dagstur til en luksuriøs resortøy. Turen inkluderer all landtransport, overnatting, en guide og aktiviteter som nevnes i reiseruten. Reiseforsikring, valgfrie aktiviteter og vaksiner er ikke inkludert i pakken.

Safari og sandstrender i Tanzania og Zanzibar

Sammen med Maldivene og Sri Lanka, er denne reisen noe av det mest eksotiske vi kan tilby. Her får du muligheten til å oppleve Tanzania med safari, landsbybesøk og fantastiske matopplevelser. Som om ikke det var bra nok, så vil du avslutte turen på ferieperlen Zanzibar.


På Zanzibar kan du blant annet besøke fengselsøya Changu Island, snorkle, besøke skilpaddereservatet i Nungwi og bade ved de nydelige strendene langs øya. Denne eventyrlige opplevelsen kommer til å ta pusten fra deg, og vil skape minner for livet. Det som er inkludert på denne turen er landsbyvandring, kaffetur, besøk til en vakker foss, snorkling og bading, kryddertur og besøk til apeskog. Det er også frie dager hvor du kan velge aktiviteter som vannsport og fallskjerm, men dette må du betale.

Australia og kenguruer

Vår reise til Australia tar deg med på en 18-dagers tur langs den gamle fengselsøya. På denne reisen får du mulighet til å dypdykke inn i Australia som et land, siden du vil bruke hele oppholdet på øya. Du kan forvente å besøke storbyer som Cairns, Melbourne og Sydney. Underveis vil du besøke mange av Australias mest kjente steder, som Great Ocean Road, Whitsunday Islands og Great Barrier Reef.


Reisen inkluderer også en dag med surfing, og en dag med snorkling og lunsj på en katamaran. Du vil også få muligheten til å utforske Byron Bay, Noosa nasjonalpark og Daintree regnskog. Denne turen inkluderer transport, overnatting, aktiviteter og noen måltider.

Mexico, Guatemala og Belize

Om du ønsker å variere oppholdet ditt, så kan dette være en reise for deg. Her kommer du nemlig til å besøke 3 perler i Amerika. Over 28 dager kommer du til å tilbringe varierte dager i Mexico, Guatemala og Belize. Turen starter i Mexico hvor du kan nyte de berømte hvite strendene. I Mexico får du besøke steder som Nuevo Durango, hvor du kan utforske grotter og svømme i svalens brønn. Det blir også båttur til Rio Lagartos og Las Coloradas før du reiser til Campeche.

I Guatemala kan du oppleve raftingtur i elven og et besøk til El Remate, før du drar til Tikal for å utforske dyrelivet og zipline som valgfri aktivitet. Dette er et land du bare må glede deg til å besøke!

Etter Guatemala går veien videre til Belize, hvor du kan bade og ta dykkersertifikat på Caye Caulker. I Belize får du også besøke lagunen med de syv farger og terrengsykling i Kantemo. I tillegg blir det et besøk til Punta Laguna apereservat, zipline og svømming i en cenote før du avslutter turen i Tulum. Der blir det snorkling og en tur til Playa del Carmen.

Vakre Costa Rica og Cuba

Cuba og Costa Rica er våre siste destinasjoner for våre gruppereiser. Dette tar for seg en reise på 20 dager med en gruppe på 18 deltakere. Du vil oppleve alt fra den travle byen Havana på Cuba til den frodige regnskogen Monteverde i Costa Rica. Det blir muligheter for å utforske historiske steder, dra på båtturer, prøve nye aktiviteter som ziplining og strikkhopp, smake på lokal mat og slappe av ved varme kilder. Programmet for reisen inkluderer også blant annet tur til Viñales-området, besøk til Playa Ancon og El Cubano Park, vandring ved foten av Arenal-vulkanen, zipline og strikkhopp i Monteverde .

Prisen inkluderer overnatting på hotell/hostell, frokost, landtransport, tospråklig veileder, inngangsavgifter i henhold til reiserute og utstyr som trengs i aktivitetene. Flybilletter, lunsj, middag, drikkevarer, tips, personlige utgifter og valgfrie aktiviteter er ikke inkludert i prisen. Programmet for reisen inkluderer blant annet bytur i Havana, tur til Viñales-området, besøk til Playa Ancon og El Cubano Park, fottur ved foten av Arenal-vulkanen, zipline og strikkhopp i Monteverde og mye mer.

Fordelene med Backpacker.no som ditt reisefølge

Backpacker.no tilbyr en unik og spennende måte å oppleve verden på. Vi har satt sammen reiser som tar deg med til de mest fantastiske og eksotiske stedene på planeten. Våre reiser er ikke bare en vanlig ferie - de er en opplevelse for livet.


  • Vi har dedikert oss til å gi deg den ultimate reiseopplevelsen. Vårt erfarne team jobber hardt for å planlegge og gjennomføre reiser som gir deg muligheten til å oppleve kulturelle skatter, utforske fascinerende steder og møte interessante mennesker fra hele verden.
  • Vi tilbyr også fleksibilitet og frihet til å velge akkurat den reisen som passer deg best. Velg fra vårt brede utvalg av reiser og opplev det som virkelig interesserer deg - fra dykking i Vietnam til fjelltur i Peru. Du kan også tilpasse din egen reiserute, slik at du får en skreddersydd opplevelse som passer perfekt for deg.
  • Vi tilbyr også rimelige priser og god valuta for pengene. Vi har gode avtaler med våre partnere og leverandører over hele verden, noe som betyr at vi kan tilby deg de beste prisene uten å gå på kompromiss med kvaliteten.


Så, hvis du er klar for et eventyr og ønsker å oppleve verden på en unik måte, så er Backpacker.no det rette valget for deg. Vi ser frem til å dele reisen med deg!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie