Skreddersydde turer

Skreddersydde turer for større grupper, lag eller foreninger

Når det gjelder å reise i en gruppe, er det mange ting å vurdere. Men med den riktige skreddersydde turen kan det være den perfekte måten for grupper i alle størrelser å utforske verden sammen.

Er dere en større gruppe som vurderer en tur til utlandet? Planlegger du en tur med en gruppe fra skolen, idrettslag eller en større gruppe med personer du møtte i militæret? Se ikke lenger enn til Backpacker.no.

Enten du er på utkikk etter en opplevelsesferie som vil få hjertet ditt til å banke, eller en mer avslappet tur hvor du kan ta ting i ditt eget tempo, kan vi lage den perfekte reiseruten for gruppen din. Fra å arrangere overnatting til organisering av utflukter og aktiviteter, vi kan ta oss av alt for deg.

Våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter kan samarbeide med deg for å lage en reise som passer perfekt til dine behov og budsjett. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og destinasjoner, slik at du kan være sikker på å finne den perfekte turen for gruppen din.

Vi forstår at det kan være mye arbeid å organisere en tur, så vi tar oss av alt for deg. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte ferien!

For mer informasjon eller for å bestille din skreddersydde reise, ikke nøl med å ta kontakt! Vi gleder oss til å høre fra deg.