Backpacker.no - Ditt reiseselskap for gruppereiser

Backpacker.no - Ditt reiseselskap for gruppereiser

Er du på jakt etter et reiseselskap med planlagte gruppereiser eller som kan skreddersy din neste ferie? Vi i Backpacker.no er her for å hjelpe deg med akkurat det, og skape en minneverdig ferie du kan huske for resten av livet. Om du er interessert i å besøke de eksotiske strendene i Zanzibar eller dra på hvalsafari i Sri Lanka, så har vi lagt opp turer så du kan oppleve akkurat det.


Vi har ikke bare tilrettelagte reiser. Vi tilbyr også skreddersydde turer for deg og din gruppereise. Vi vet hvor stressende det kan være å organisere turer for flere personer til andre siden av jorden. Med en grundig gjennomgang av ditt budsjett og ønsker, kan vi lage en eksklusiv reiseplan for deg og ordne alt. På denne måten kan du konsentrere deg om å gjøre deg klar for ditt livs reise og nyte ferien når den tid kommer. Videre kan du lese om Backpacker som reiseselskap for gruppereiser, destinasjoner og aktiviteter.

Dette er oss i Backpacker.no

Vi i Backpacker.no består av en liten, men lidenskapelig gruppe av reiseentusiaster. Med et bankende hjerte for eventyrlystne, trygge og minnerike utenlandsopplevelser, er vår visjon å tilby dette til våre reisende. Om du ønsker å reise med likesinnede i våre gruppereiser eller i våre skreddersydde reiser, kan du være sikker på at vi gir deg en opplevelse du aldri vil glemme!


Vi har spesialisert oss på skreddersydde gruppereiser over hele verden, og vår erfaring og kunnskap gjør at vi kan tilby opplevelser som vil følge deg gjennom hele livet. Enten du ønsker å nyte tropiske strender, utforske travle storbyer, bestige hvite fjelltopper eller dra på safari i jungelen, har vi den perfekte reiseplanen for deg.


Vi forstår at trygghet er viktig når man reiser i gruppe, og derfor har vi tiltak som sørger for at våre reisende er i gode hender. Våre rammer er lagt opp for å gi deg en bekymringsfri ferie, og våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter vil sørge for at turen din er planlagt til minste detalj.


Når du reiser med oss i Backpacker.no, vil du ikke bare få en uforglemmelig opplevelse, men du vil også bli en del av et fellesskap av reiseglade som vil følge deg gjennom hele livet. Vi gjør alt for å være det beste reiseselskapet for deg, og ser frem til å hjelpe deg med å skape minner du aldri vil glemme.

Våre gruppereiser

Vi er et reiseselskap som tilbyr et bredt spekter av gruppereiser og skreddersydde reiser. Dette gir deg muligheten til å velge mellom destinasjoner som vi har god erfaring med og har planlagte turer til, eller om du har egne ønsker om land du har et ønske om å besøke med dine reisekamerater. Vi kan legge opp reiser for deg der du kan besøke et eller flere land gjennom ditt opphold. Her kan du lese mer nøyaktig om våre tjenester.

Planlagte gruppereiser fra reisekalenderen

På vår nettside kan du enkelt trykke deg inn på vår reisekalender. Der kan du se hvilke reiser vi har planlagt gjennom året. Dette gjør det enkelt for deg til å planlegge, spare penger og forberede deg på din ønskede drømmereise. Vi har lagt opp reise i fire kontinenter.På de ulike kontinentene kan du finne reiser til enkelte destinasjoner som Bali eller Thailand, der du kan bruke ferien på å bli godt kjent med området eller landet. En annen mulighet er å velge en reise som tar deg med gjennom ulike land. Vi har for eksempel en reiserute som tar deg meg til Mexico, Guatemala og Belize. Da har du mulighet til å få en mer variert reise og flytte på deg i større grad.

Hvem reiser jeg med?

Dette kan variere i stor grad. Med våre planlagte gruppereiser har du mulighet til å melde deg på med venner, kolleger eller lagspillere. Disse reisene har vi som regel en maksgrense på 18 stykker, for å gjøre opplevelsen best mulig for de reisende. Dermed kan det være avgjørende hvor mange som har meldt seg på og som det er plass til. Derfor anbefaler vi at du er tidlig ute og tar kontakt med oss ved interesse.

Skreddersydde reiser for deg og ditt reisefølge

Vi i Backpacker.no kan også bistå deg og din reisegruppe med skreddersydde reiser. Forskjellen er at dette ikke er reiser vi har planlagt, men som vi legger opp til dere. Her er det mer fleksibelt med antall reisende og hva dere ønsker å oppnå med turen. Etter en prat med oss om hva dere ønsker og hvilket budsjett dere har, kan vi legge opp til en drømmereise for dere. Da kan dere slappe av også vil vi planlegge og ta oss av det praktiske.


Om dere ønsker en rolig ferie på stranda i Brasil med samba-fotball og lokal mat, eller en storbyferie i USA til noen av de mest besøkte turistattraksjonene i verden. Om dere har lyst til å reise i et eller flere land er helt opp til dere. Vi kan legge til rette for en reise gjennom flere land for å gi større variasjon i opplevelser og kulturer. Er dere mer interessert i å gjøre et dypdykk i et helt nytt land eller by, så skreddersyr vi det for dere.

Hva kan du oppleve på tur med oss?

Vi er et reiseselskap som tilbyr gruppereiser med helt unike attraksjoner og aktiviteter. Om det er å se på mayaruiner i Mexico eller hval- og delfinsafari i Sri Lanka, så er vi sikre på at du vil finne noe som interesserer deg. Her kan du få en oversikt over kjente turistmål og aktiviteter du kan oppleve på våre reiser.

Mayaruiner i Mexico

De majestetiske mayaruinene i Chichen Itza, Palenque og Tulum er en av Mellom-Amerikas mest populære turistattraksjoner, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med en reise til Mexico, Guatemala og Belize kan du besøke alle tre. Her har du informasjon om de tre unike mayaruinene.


  • Chichen Itza er den mest berømte og best bevarte av mayaruinene, og er et UNESCOs verdensarvsted. Ruinene er en av de syv nye underverkene i verden, og besøkende strømmer hit for å se det imponerende pyramidekomplekset som pryder området. Pyramidene og andre bygninger er omgitt av en rekke mindre strukturer og plener som gir besøkende et godt innblikk i mayakulturen. Det mest imponerende synet på Chichen Itza er Kukulcan-pyramiden, som når en høyde på over 30 meter og har en rekke fantastiske detaljer som viser mayaenes avanserte matematiske og astronomiske kunnskaper.
  • Palenque er en annen fantastisk mayaruin som ligger midt i den frodige regnskogen i Chiapas, Mexico. Dette stedet er kjent for sin fantastiske arkitektur og avanserte steinskulpturer. Palenque er hjem til flere berømte bygninger, inkludert tempelet for inskripsjonene og dronningens bad. Den har også et fantastisk museum som viser noen av de beste funnene fra stedet. For de som ønsker en dypere forståelse av mayakulturen og dens betydning, er Palenque et must-see.
  • Tulum er en annen stor mayaruin som ligger langs Riviera Maya i Mexico, og er et av de mest populære reisemålene i regionen. Tulum er kjent for sin fantastiske beliggenhet ved havet og ruiner som ligger på en klippe som stuper ned i det turkisblå vannet i Det karibiske hav. Ruinene i Tulum er relativt godt bevart, og inkluderer et kompleks av bygninger, murer og tårn som gir besøkende en forståelse av hvordan mayaene levde og arbeidet. Det finnes også flere fantastiske strender og strandrestauranter i nærheten, som gjør dette til en flott dagstur for de som ønsker å nyte solen og sjøen.

Tempelsafari i Chiang Mai, Thailand

Som et reiseselskap som tilbyr turer til Thailand, så er dette en reise vi anbefaler på det sterkeste. I Thailand kommer du til å besøke Chiang Mai. Chiang Mai blir kalt kulturhovedstaden i “The land of smiles”. Om du reiser til byen med oss i Backpacker.no, så kommer du til å forstå hvorfor. Du kan blant annet se Doi Suthep-tempelet, Wat Pha Lat jungeltempel og Chiang Man-tempelet. De er tre av de mest imponerende og vakre buddhistiske templene i Thailand.


  • Doi Suthep-tempelet ligger på toppen av et fjell og har en fantastisk utsikt over byen Chiang Mai. Tempelet har en fascinerende historie, og det sies at grunnleggerne av tempelet valgte stedet etter å ha sett en hvit elefant klatre opp fjellet. Tempelet er kjent for sin store, forgylte chedi, som er prydet med vakre relieffer og statuer av Buddha. Her finner du også flere mindre templer og helligdommer, samt et museum som viser tempelhistorien.
  • Wat Pha Lat jungeltempel er en skjult perle som ligger i utkanten av Chiang Mai, omgitt av frodig grønt landskap og vakre fossefall. Tempelet er mindre kjent blant turister, men likevel vel verdt et besøk. Du kan gå en kort, men vakker tur langs en sti i jungelen for å nå tempelet, og på veien vil du se fantastisk natur og mange forskjellige buddhistiske statuer. Tempelet i seg selv er en vakker og rolig oase midt i naturen. Det er perfekt for å meditere eller bare nyte stillheten og skjønnheten i omgivelsene.
  • Chiang Man-tempelet er et av de eldste templene i Chiang Mai, og er kjent for sin imponerende arkitektur og fine utsmykninger. Tempelet har også en spesiell historisk betydning, da det ble bygget av kong Mengrai. Mengrai var grunnleggeren av Chiang Mai på slutten av 1200-tallet. Tempelet er kjent for sine to eldgamle og veldig vakre buddha-statuer, og for sin vakre hage med mange tropiske blomster og trær.

Hval- og delfinsafari i Sri Lanka

Mirissa-stranden på Sri Lanka er kjent for sin vakre sand og turkise vann, men det er en annen aktivitet som virkelig tar pusten fra deg. Nemlig hval- og delfinsafari. Når du reiser med oss i Backpacker.no til Sri Lanka og Maldivene, får du muligheten til å være med på en slik safari. Vi kan garantere at dette blir en minneverdige opplevelse for deg og medreisende.


Mens du seiler ut mot åpent hav, kan du nyte en kopp varm kaffe eller te mens du blir kjent med de andre eventyrlystne reisende som vil dele opplevelsen med deg. Plutselig vil du kanskje se noen vannsprut i det fjerne. Hvalene og delfinene nærmer seg. Guiden vår vil umiddelbart navigere båten nærmere for å gi deg en enda bedre utsikt over disse majestetiske dyrene. Du vil kanskje se delfiner leke og hoppe rundt båten, mens hvalene rolig glir gjennom det turkise vannet.

Oppsummering

Vi ønsker å være det beste reiseselskapet for deg, med både planlagte- og skreddersydde gruppereiser etter ønske. Vi har et godt utvalg av reiser gjennom året, og du kan enkelt bruke vår reisekalender for å se når du kan oppleve ditt neste eventyr. Med oss som ditt foretrukne reiseselskap, kan du forvente erfarne reiseentusiaster som legger til rette for en innholdsrik reise.


Med oss kan du reise med andre likesinnede til blant annet Oseania, Afrika, Asia og Amerika. Disse destinasjonene gir en variasjon av aktiviteter og opplevelser, slik at du kan velge reise etter behov og interesse. Noen av aktivitetene er unike for hvert enkelt sted, men du kan uansett forvente kultur, natur, dyreliv og strender. Du har også egen tid til disposisjon til å utforske det du måtte ønske. Om du ønsker å komme i kontakt med oss, så ikke nøl. Vi venter på å gi deg et livs reise!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie