Opplevelser i Thailand - En reise du aldri vil glemme

Opplevelser i Thailand - En reise du aldri vil glemme

Drømmer du om å utforske det beste av Sørøst-Asias eksotiske kultur, vakre natur og fantastiske mat? Da er Thailand reisemålet for deg! Backpacker.no tilbyr spennende gruppereiser til Thailand, og vi har laget en oversikt over de beste opplevelsene som dette landet har å tilby.


Utforsk de travle gatene i Bangkok, opplev rolige Chiang Mai, nyt paradisstrender på Koh Samui og oppdag de skjulte perlene i dette fantastiske landet. Enten du er en erfaren backpacker eller en førstegangsreisende, kan vi tilby deg en reise du aldri vil glemme! Så bli med oss på en reise gjennom landet til smilets, varmen og opplevelsene!

Hvorfor reise til Thailand?

Thailand er en drømmedestinasjon for alle som ønsker å oppleve en spennende og unik kultur, nyte vakre strender og utforske en utrolig natur. Landet er kjent for sin gjestfrihet og varme atmosfære, og det er en av grunnene til at det er en av de mest populære reisemålene i Sørøst-Asia. Her kan du besøke spektakulære templer og historiske monumenter, nyte deilige thailandske retter og drikke eksotiske fruktjuicer fra lokale markeder.


Du kan oppleve en utrolig dyreliv, inkludert elefanter, tigre og aper. Thailand har også fantastiske strender, øyer og korallrev som er perfekte for snorkling og dykking. I tillegg er landet kjent for å ha et pulserende natteliv, og det er alltid noe å gjøre og oppleve uansett tid på døgnet. Backpacker.no tilbyr gruppereiser til Thailand som gir deg muligheten til å utforske dette vakre landet med likesinnede og skape minner som vil vare livet ut. Så hvorfor ikke la Thailand bli ditt neste reisemål?

Slik er turen til Thailand lagt opp

Vi i Backpacker legger opp flere turer til Thailand i året. Du kan enkelt trykke deg inn på vår reisekalender og se når vi organiserer turen. Slik kan du planlegge og legge til rette din livs reise sammen med oss. Vi gir vi deg en opplevelse og mulighet til å skape minner for livet, med venner og helt nye mennesker. Her kan du se hva du kan oppleve ved å reise med oss i Backpacker:

En fantastisk start i Bangkok og Chiang Mai

Turen starter med en velkomstmiddag på en lokal restaurant i Bangkok, etterfulgt av en drink på en berømt skybar. Neste dag vil du ha muligheten til å utforske Bangkok. Deretter er det en sykkeltur i Kanchanaburi og Erawan nasjonalpark, etterfulgt av en dag med avslapning i Bangkok. Etterpå vil du reise til Chiang Mai med tog.


I Chiang Mai vil du besøke Doi Suthep-tempelet, Hmong Tribal village og Wat Pha Lat jungeltempel, etterfulgt av et besøk på Elephant Sanctuary Camp for å lære om elefant adferd og delta i aktiviteter som fôring, lek og fotografering av elefanter. På dag 7 vil du besøke Mae Malai lokalmarked og Mork Fa-fossen for svømming og avslapning mens du nyter naturen. Etter lunsj starter en 3-4 timers jungeltur med fantastisk utsikt over jungelen og fjellene. Deretter tar du en bambusflåte ned Mae Tang-elven til en av Shan-landsbyene og sykler gjennom vakker natur. Ettermiddagen er fri til din egen fritid.


Planen fortsetter med en retur til Bangkok, etterfulgt av en fri dag eller valgfri Muay Thai-boksing på den berømte stadion. Deretter er det en tur til Chumphon-provinsen, etterfulgt av innsjekking på et hotell på Koh Tao. Det vil være en båttur til Nang Yuan Island for svømming og snorkling, og senere en natt tur langs stranden og en restaurant middag.

Øyhopping i Thailand

Neste dag tar du en speedbåt til Koh Phangan for snorkling, soling og strandaktiviteter, etterfulgt av en fullmånefest på stranden. På dag 14 vil du dra til Koh Samui, hvor du kan utforske øya med bil og nyte en middag på stranden. Neste dag tar du en båt til den berømte Angthong nasjonalpark, kjent som en av de vakreste øygruppene i Thailand.


På dag 16 kan du tilbringe din egen fritid på Koh Samui. Senere vil du besøke Tup Island, Poda Island og Ma Tang Ming Island for å oppleve korallene og nyte havet. Etter svømming og soling vil det være en grillfest på stranda. På dag 18 vil du dra til Phi Phi-øyene, sjekke inn på hotellet og utforske øya på egen hånd. Om kvelden vil det være en fest, og du vil ha sjansen til å oppleve nattelivet på den berømte øya. På dag 19 vil du besøke Maya Bay, Loh Samah Bay, Phi Ley Lagoon, Viking Cave, Bida, spise lunsj på Phi Phi Don Island og besøke Bamboo Island. Resten av dagen er fri.


De to siste dagene av turen kan du nyte dagene på egenhånd og gjøre akkurat det du har lyst til. På kvelden vil det bli organisert en avskjedsmiddag med gruppen, hvor dere kan feire og mimre over de fantastiske opplevelsene dere har hatt sammen. Dagen etter er det tid for utsjekk og hjemreise, og vi vil sørge for at du blir kjørt til Phuket flyplass og fulgt så langt som mulig på veien hjem.


Her får du en fullstendig og detaljert liste over dagene i Thailand.

Bilde av øyhopping i Thailand

Dette er inkludert i reisen

Vår turpakke inkluderer flyplasstransport til og fra flyplassen, all transport på destinasjonen, inngangsavgifter til de forskjellige attraksjonene, overnatting på hotell eller gjestehus for alle 20 nettene, innenlandsflyvning fra Phuket til Bangkok i økonomiklasse, reisebyråansvarsforsikring under turen, 1-2 måltider om dagen og aktiviteter som er nevnt i programmet. Dette betyr at du vil ha alt du trenger for å nyte og oppleve Thailand på en trygg og organisert måte, uten å måtte bekymre deg for de forskjellige logistikkutfordringene som kan oppstå.

Dette er ikke inkludert i reisen

Vi ønsker å informere deg om at flyreiser til og fra Thailand, reiseforsikring, valgfrie aktiviteter, vaksinasjoner, utstyr til turen og Covid 19-tester ikke er inkludert i vår turpakke. Dette betyr at du selv må sørge for å bestille og betale for disse tjenestene og utgiftene, i henhold til dine egne preferanser og behov. Vårt reisebyrå kan imidlertid hjelpe deg med å gi råd og anbefalinger om disse elementene, slik at du kan planlegge din drømmereise til Thailand på best mulig måte.

Vi gir deg 10 grunner til å reise med Backpacker.no

Er du usikker på om Backpacker.no en det riktige reisebyrået for deg? Her får du 10 gode grunner for hvorfor du bør oppleve verden med oss.


  1. Erfarne reiseledere: Våre reiseledere har bred erfaring og kunnskap om destinasjonene vi besøker, og vil gi deg et unikt og autentisk innblikk i kulturen og historien til stedene vi besøker.
  2. Fleksible reiseruter: Vi tilbyr fleksible reiseruter som kan tilpasses dine interesser og preferanser, slik at du kan få mest mulig ut av din reiseopplevelse.
  3. Rimelige priser: Vi tilbyr rimelige priser på våre turer uten å ofre kvaliteten på opplevelsen. Vi jobber hardt for å sikre at du får mest mulig for pengene dine.
  4. Støtte lokalsamfunnene: Vi legger vekt på å støtte lokale bedrifter og samfunn gjennom våre reiser. På denne måten kan du være sikker på at du gir tilbake til de stedene du besøker.
  5. Små grupper: Vi reiser i små grupper på maksimalt 18 personer som gir en mer intim og personlig opplevelse. I tillegg gir det muligheten til å utforske mindre kjente steder som ikke er tilgjengelige for større grupper.
  6. Aktiviteter og opplevelser: Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser, fra fotturer og sykkelturer til matlagingskurs og kulturelle arrangementer, som vil berike reiseopplevelsen din.
  7. Ansvarlige reiser: Vi fokuserer på ansvarlige reiser og legger vekt på å minimere vår innvirkning på miljøet og støtte bærekraftig turisme.
  8. Personlig service: Vi er opptatt av å tilby personlig service og vil jobbe med deg for å sikre at du får den beste reiseopplevelsen.
  9. Trygghet: Vi prioriterer din sikkerhet og vil sørge for at du er trygg og godt ivaretatt under hele reisen.
  10. Få venner for livet: Å reise med Backpacker.no gir deg muligheten til å møte likesinnede reisende fra hele verden, og du kan skape varige vennskap og minner for livet.

Har du lyst til å oppleve andre deler av verden med oss?

Backpacker har ikke bare reiser til Thailand. Om du ønsker å besøke andre deler av Asia, har vi også organiserte turer til Laos, Myanmar, Kambodsja, Vietnam og vakre Bali. Om du ønsker å flytte fokuset til Nord- og Mellom-Amerika kan du utforske de utrolige mayaruinene i Mexico, danse salsa i de fargerike gatene i Cuba eller oppleve den utrolige naturen i Costa Rica.


Hvis du vil oppleve det beste av Afrika, tilbyr vi også turer til Tanzania og Zanzibar. Der kan du forvente å se de store dyrene på savannen eller snorkle i det krystallklare vannet utenfor Zanzibars kyst.Du kan også velge å reise til Oseania og Australia. Du vil ha muligheten til å besøke blant annet Great Barrier Reef, et av verdens syv underverker og hjem til en utrolig undervannsverden. På reisen vil du også lære deg å surfe, og oppleve alt det spennende og mangfoldige Australia har å by på.


Uansett hva du er ute etter i en reise, har Backpacker en spennende destinasjon som vil passe dine behov. Våre erfarne reisekonsulenter vil hjelpe deg med å planlegge og skreddersy din drømmereise, og vår erfaring og kompetanse vil sørge for at du får den beste mulige reiseopplevelsen. Så hvorfor ikke kontakte oss i dag for å starte planleggingen av din neste store eventyrreise?Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie