Thailand - Nord til Sør - 21 dager

Scroll

Program for reisen

Dag 1
Velkommen til Bangkok! Du vil møte guiden ved ankomsthallen på flyplassen. Sjekk inn, frakt til hotellet etc. fikser guiden. Det blir velkomstmiddag på en lokal resturant og senere spanderer vi en drink du kan nyte på den berømte skybaren, og sjekke ut nattlivet på Khaosan Road. Overnatting på hotell i Bangkok

Dag 2
Gjør deg klar for å oppleve Bangkok...

Dag 3
Kos deg med en bedre frokost før du skal kjøre til Kanchanaburi. Opplev landsbyen og gårdene med en sykkeltur. Fortsett så videre til Erawan-fossene i Tenasserim. Hills-området i Kanchanaburi-provinsen og Erawan nasjonalpark som er hjem til en av de mest populære fossene i landet. Det blir servert pizza på vei hjem til hotellet i Bangkok.

Dag 4
Start dagen med å slappe av, utforske eller shoppe i Bangkok før turen går videre til Chiang Mai. Du vil bli fraktet i tog, (2 klasses rom med seng).

Dag 5
Du vil ankomme Chiang Mai tidlig denne dagen. Nyt en frokost på hotellet før turen går videre til Doi Suthep-tempelet, det mest kjente landemerket i Chiang Mai hvor du vil se en vakker pagode og du vil få en imponerende panoramautsikt over Chiang Mai City. Videre vil du besøke Hmong Tribal village, Wat Pha Lat jungeltempel. Avslutt dagen med middag ved hotellet.

Dag 6
Besøk Chiang Man-tempelet, det eldste tempelet i byen Chiang Mai. Deretter besøk Wat Chedi Luang før turen går videre til Elephant Sanctuary Camp. Lær om elefantens oppførsel, og oppdag de unike og interessante historiene om hver elefant når du berører, leker, mater og fotograferer elefantene. Avslutt ettermiddagen med "gjørme spa" og nyt en tradisjonell middag med frisk frukt før turen går videre til hotellet. Fri kveld.

Dag 7
Etter frokost vil du bli hentet og kjørt til Maetaeng distriktet å ta en stopp på Mae Malai lokale marked. Etter det kjører vi til Mork Fa-fossen hvor du vil ha tid til å svømme eller slappe av mens du nyter den vakre naturen. Etter lunsj, starter vi vår 3-4 timers gåtur inn i jungelen. På toppen av fjellet vil du nyte en utrolig utsikt over jungelen og fjellene. Videre gå ombord på en bambusflåte nedover Mae Tang-elven til en av Shan-landsbyene og nyt vakker natur fra skogen mens du sykler. Fri ettermiddag.

Dag 8
Frokost på hotellet. Bruk dagen til det du skulle ønske, før turen går tilbake til Bangkok med tog i 18 tiden.

Dag 9
Tidlig ankomst i Bangkok. Hele dagen er satt av som fridag. Gjør akkurat som du vil eller hør med din reiseleder om anbefalinger. Det arrangeres thaiboksing på den berømte stadion i Bangkok om ønske om å få med seg dette.

Dag 10
Frokost på hotellet. Bruk dagen som du vil frem til turen går videre til Chumporn-provinsen. Overnatting på toget.

Dag 11
Sjekk inn på hotellet i Koh Tao. Spis frokost og slapp av. På ettermiddagen kan du ta en båttur å besøke Nang Yuan øyen for bading og snorkling. På kvelden, møt din reiseguide og ta en spasertur langs stranden for å finne en resturant og nyt resten av kvelden på bar og god stemning med flammeshow.

Dag 12
Fri dag. Nyt dagen på stranden.

Dag 13
Denne morgenen tar du hurtigbåten til Koh Phangan. Utforsk øya med snorkling, soling og aktiviter ved stranden. Videre kan du gjøre deg klar for "full moon party" på stranden.

Dag 14
Denne morgenen tar du hurtigbåten til Koh Samui. Sjekk inn på hotellet ditt og begynn deretter å utforske øya med bil. Tilbring så kvelden med gruppen din med en bedre middag på stranden.

Dag 15
I dag er det den store båt dagen. Etter frokost vil du bli hentet av vår sjåfør. Du tar den store båten over til den berømte Angthong nasjonalpark. Dette regnes å være en av de vakreste øygruppene i Thailand. Her blir det bading, snorkling, øyhopping etc. Det blir servert både mat og drikke under båtturen. Dagen avsluttes med en middag i solnedgangen.

Dag 16
Start dagen som du ønsker den, og gjør deg klar for ferge over til Krabi og fortsetter med båt til Railay-stranden. Ved ankomst, fri ettermiddag.

Dag 17
Start dagen med fri. I ettermiddag skal du sole deg på Tup Island, Poda Island og opplev korallene som omgir Ma Tang Ming Island, og mer. Når du har blitt mett av havet, gi plass til en grillfest ved stranden.

Dag 18
Gjør deg klar for Phi Phi øyene. Sjekk inn på hotellet og resten av dagen er fri. Det vil bli fest sent på ettermiddagen og du får muligheten til å oppleve nattlivet på den berømte øyen.

Dag 19
I dag er den store øyhopping dagen. Gjør deg klar for en spennende dagstur der du skal besøke Maya Bay, den unike lagunen (veldig godt kjent av filmen "The Beach"). Deretter vil turen gå videre til Loh Samah-bukten, Phi Ley Lagoon, vikinghulen, Bida, lunsj på Phi Phi Don-øya og Bamboo Island. Resten av dagen er fri.

Dag 20
Last day of the journey. Nyt dagen som du vil og det blir avskjedsmiddag med gruppen for å feire en fantastisk tur sammen.

Dag 21
Nyt tiden du får frem til utsjekk. Vi kjører dere til flyplassen i Phuket og følger dere så langt det lar seg gjøre. Takk for turen og god tur hjem.

Reserver billetter nå

Inkludert:

 • Flyplasstransport tur-retur
 • All transport
 • Inngangsavgifter
 • Overnatting på hotell eller gjestehus alle (20) netter
 • Innenlandsflyvning Phuket-Bangkok (økonomiklasse)
 • Reisebyråansvarsforsikring under turen
 • 1-2 måltider om dagen
 • Aktiviteter som er nevnt i programmet

Ikke inkludert:

 • Fly til og fra Thailand
 • Reiseforsikring
 • Valgfrie aktiviteter
 • Vaksinasjoner
 • Utstyr til turen
 • Covid 19 test

Praktisk informasjon

Pris: kr 0

Reserver