Tanzania og Zanzibar - Safari og strandliv- 12 dager

Scroll

Program for reisen

Dag 1
Du blir hentet på flyplassen. Overnatting i Dar es Salaam.

Dag 2
Vi drar tidlig ut for å ta fergen til Zanzibar-øya fra Dar es Salaam. Etter ankomst til fergehavnen tar vi veien til hotellet vårt som ligger i Stone Town.

Dag 3
Denne morgenen reiser vi med bil nord på øya, Nungwi og vår base de neste 2 nettene. Før vi ankommer Nungwi vil vi stoppe underveis for å nyte en guidet kryddertur, som går gjennom landsbyer og krydderplantasjer. Du vil være i stand til å se hvordan krydder gårdsarbeidere klatrer i trærne og oppsøker spesifikke planter og vil ha muligheten til å kjøpe ferskt krydder direkte fra disse gårdene.

Dag 4
I dag er en ledig dag for å nyte noen av de mange attraksjonene og aktivitetene som tilbys. Vannsport er dagens orden, og Nungwi tilbyr fiske, snorkling, dykking og en rekke alternativer for havsafari. Uansett hva du velger å gjøre i dag, vil du ha rikelig mulighet til å skape noen minner. Lei en scooter og utforsk de mange attraksjonene som tilbys eller bare slapp av på stranden og nyt solen.

Dag 5
Vi tar farvel med øya og går ombord på fergen, ved ankomst tilbake til havnen i Dar es Salaam gjenforenes vi med bussen vår og returnerer til Bagamoyo hvor vi overnatter

Dag 6
På vei nordover denne morgenen reiser vi over de nordlige delene av Tanzania, målet vårt i kveld er den travle byen Arusha. Nord-Tanzania er hjemsted for Serengeti, Ngorongoro og Kilimanjaro. Du vil denne kvelden bli orientert av vår lokale guide om hva du skal forberede deg til de kommende dagene.

Dag 7
Selv om det er kort vei til Karatu, vil vi bruke mesteparten av dagen på å pendle nærmere Ngorongoro-krateret. Ved ankomst til Karatu vil guiden vår orientere oss om vår overnattings utflukt krateret.

Dag 8
Vi står opp tidlig og vil bli hentet fra leiren vår og overført til Ngorongoro-krateret i 4x4 safari-biler. Vi vil bruke mesteparten av dagen på å utforske krater bunnen på leting etter dyrene som streifer rundt på slettene. På ettermiddagen kommer vi til vår overnattingsleir i Seronera-regionen, som ligger i hjertet av Serengeti nasjonalpark. Leiren er omgitt av spektakulær utsikt og rikt dyreliv, og denne kvelden, mens vi nipper til en god drink, vil vi nyte synet og lyden av naturen som passerer rett foran teltet i meru-stil.

Dag 9
Denne morgenen står vi opp tidlig for å nyte vår “tids spill kjøring” gjennom Serengeti nasjonalpark. Berømt for det rike dyrelivet som finnes i parken, vil vi tilbringe mesteparten av dagen vår på leting etter dyrene som bor her. Vi kommer tilbake til Karatu sent på ettermiddagen og vil bruke kvelden på å mimre om våre møter fra de siste to dagene.

Dag 10
Tilbake til Arusha deler vi våre opplevelser av Serengeti- og Ngorongoro-krateret

Dag 11
Vi krysser grensen til Kenya denne morgenen og tar oss til Nairobi.

Dag 12
Du blir kjørt tilbake på flyplassen

Reserver billetter nå

Inkludert

 • Transport gjennom hele turen.
 • Sjåfør/guide og kokk.
 • Matlaging og campingutstyr.
 • Drivstoff, bompenger, transitt, alle transporttillatelser og passasjeransvar.
 • Måltider og overnatting som angitt (overnatting alle dager og 2-3 måltider per dag).
 • 4x4 landcruisere for kraterutflukten inkludert inngangsavgifter.Ikke Inkludert

 • Alle tjenester unntatt de som er oppført ovenfor.
 • Flyreiser, flyplassskatter, visum.
 • Soveposer.
 • Tips og drikkepenger.
 • Alt av personlig karakter.Praktisk informasjon

Pris: kr 0

Reserver