Gruppereiser til Afrika - En reise for livet

Gruppereiser til Afrika - En reise for livet

Ønsker du å planlegge gruppereiser til Afrika? Da har vi i Backpacker.no lyst til å høre fra deg! Vi tilbyr gruppereiser til Afrika som tar deg med til Zanzibar og Tanzania. Afrika er en av de mest fascinerende og mangfoldige kontinentene i verden, med sine ville dyreliv, rike kulturer og storslåtte landskap.


Hvis du drømmer om å oppleve dette med egne øyne, kan en gruppereise til Tanzania og Zanzibar være akkurat det du leter etter. Fra savannene som er hjem til de majestetiske "The Big Five" til de hvite sandstrendene langs Zanzibars kyst, vil denne turen ta deg med på en reise for livet. Les videre for å finne ut mer om hva du kan forvente deg på en gruppereise til Afrika med Backpacker.no.

Dette har du i vente med reise til Zanzibar og Tanzania

Tanzania og Zanzibar er spennende destinasjoner som byr på en unik kultur, vakre strender og en helt utrolig natur. Landene har en gjestfrihet og en avslappende atmosfære som gjør dem til noen av de mest populære reisemålene i Afrika. Her kan du besøke spektakulære nasjonalparker og historiske monumenter, smake på deilige lokale retter og drikke eksotiske fruktjuicer fra lokale markeder.


Dyrelivet i Tanzania og Zanzibar er fantastisk, og du kan se alt fra løver og elefanter til sebraer og sjiraffer. Landene har også noen av de mest fantastiske strendene, øyene og korallrevene i verden, som er perfekte for snorkling og dykking. I tillegg har området en rik kultur og historie, så det er alltid noe å gjøre og oppleve uansett tid på døgnet.


Backpacker.no tilbyr gruppereiser til Tanzania og Zanzibar, som gir deg muligheten til å utforske disse vakre landene med likesinnede og skape minner som vil vare livet ut. Så hvorfor ikke la Tanzania og Zanzibar bli ditt neste reisemål? Du kan reservere din reise nå og oppleve alt disse fantastiske landene har å tilby!

Bilde av safari i Afrika

Slik ser 16 dager på gruppereise til Afrika ut

Vi legger opp 16 dager du vil huske for resten av livet i Tanzania og Zanzibar. Her får du en oversikt over hvordan dagene vil se ut og hva du kommer til å oppleve. For å se den fullstendige planen, så kan du trykke deg inn her.

Reisen starter i Tanzania

Denne reiseplanen gir en flott oversikt over en spennende tur til Tanzania og Zanzibar. Dag 1 begynner med ankomst til Tanzania, hvor guiden din vil møte deg og ta deg med til hotellet. Dag 2 starter med en lærerik kaffetur og deretter går veien videre til en vakker foss før du kjører tilbake til hotellet.


Dag 3 tar deg med til Mto wa Mbu for en landsbyvandring før du drar videre til Simba Campsite i Ngorongoro nasjonalpark. Dag 4 vil være en minneverdig opplevelse med safari i Ngorongoro-krateret før du kjører til Serengeti nasjonalpark.


Hele dag 5 går med til safari i Serengeti, som er kjent for sitt fantastiske dyreliv. Dag 6 vil ta deg med på besøk til en Maasai-landsby og deretter til Lake Eyasi. Dag 7 vil du besøke Hadzabe-stammen før du drar tilbake til hotellet. Resten av dagen er fri for valgfrie aktiviteter.

Reise til Zanzibar

Dag 8 vil være en dag full av opplevelser når du drar videre til Zanzibar med fly. Dag 9 vil du utforske og oppleve Stonetown, besøke fengselsøya Changu Island og se de store skilpaddene. Dag 10 vil være en heldags snorkling med bading og en båttur med lunsj på en av øyene.


Dag 11 vil du dra videre til Kendwa hvor du vil ta en kryddertur og besøke en apeskog. Dag 12 vil være en full dag med snorkling og bading. Dag 13 er en fridag hvor du kan velge blant valgfrie aktiviteter som vannsport og fallskjerm.


Dag 14 vil være et besøk til skilpadde reservatet i Nungwi før resten av dagen er fri for avslapning og fritidsaktiviteter. Dag 15 vil du dra tilbake til Stonetown for å oppleve mer av denne fantastiske byen. Dag 16 avslutter turen når du blir fraktet til flyplassen og kan dra hjem med minner som vil vare livet ut.

Oversikt over hva som er inkludert og ikke

Når du reiser med oss har du en rekke ting som er inkludert i prisen. Her får du en oversikt over hva som er inkludert og ikke inkludert i gruppereiser med andre til Afrika.

Inkludert

På denne turen er all transport inkludert. Du vil ha en sjåfør/guide og kokk tilgjengelig gjennom hele turen. Matlaging og campingutstyr er også inkludert, samt måltider og overnatting som angitt i reiseplanen (overnatting alle dager og 1-3 måltider per dag). Du vil bli kjørt rundt på safari i en 4x4 landcruiser, og inngangsavgiftene til nasjonalparkene er også inkludert i prisen.

Ikke inkludert

Flyreiser til og fra Tanzania og Zanzibar er ikke inkludert i prisen, og må ordnes av deg selv, men dette hjelper vi deg med. Alle andre tjenester som ikke er oppført ovenfor, er heller ikke inkludert. Det er viktig å merke seg at tips til guiden ikke er inkludert i prisen, og det er vanlig praksis å gi tips til guider på slike turer. Visum (50 USD) er heller ikke inkludert i prisen, og det er ditt eget ansvar å skaffe deg visum før reisen. Alt av personlig karakter, som for eksempel alkoholholdige drikker og shopping, må også betales av deg selv.

Bilde av Zanzibar

Er du usikker på hvorfor du skal reise med Backpacker.no?

Når du skal planlegge ditt livs reise vet vi viktigheten av å bruke et reisebyrå som er troverdig og kan legge opp den beste turen for deg. Om du er usikker på om Backpacker.no er riktig for deg, så anbefaler vi at du leser punktene vi har satt opp. Dette gir deg en forståelse av hvordan vi jobber og hva du kan forvente når du reiser med oss!


  • Vi i Backpacker er opptatt av å tilby våre reisende den beste opplevelsen, samtidig som vi tar hensyn til miljø og lokalsamfunn.
  • Vi legger stor vekt på å støtte lokale bedrifter og gir tilbake til de stedene vi besøker.
  • Med vår erfarne reiseledere får du en autentisk og unik opplevelse av kulturen og historien på hvert sted vi besøker.
  • Vi tilbyr fleksible reiseruter som kan skreddersys etter dine interesser, og reiser i små grupper for å gi deg en mer intim og personlig opplevelse.
  • Vi fokuserer på bærekraftig turisme og aktivt arbeider for å minimere vår innvirkning på miljøet.
  • Vår prioritet er din sikkerhet, og våre reiseledere vil være der for å hjelpe deg under hele reisen.
  • Å reise med Backpacker gir deg muligheten til å møte likesinnede reisende, og skape varige vennskap og minner for livet.


Vi ønsker å høre fra deg, så ta gjerne kontakt via mobil eller e-post for mer informasjon.

Opplev hele verden med oss

Backpacker tilbyr spennende reiser til en rekke fantastiske destinasjoner rundt om i verden. Våre erfarne reisekonsulenter vil jobbe tett med deg, slik at du kan oppleve våre skreddersydde reiseruter som passer perfekt for deg.

Asia

Laos er et land med en unik kultur og vakre naturperler. Her kan du utforske templer, ta en båttur på Mekong-elven, og oppleve det autentiske livet i de små landsbyene.


Maldivene er kjent for sine fantastiske strender og krystallklare vann. Her kan du nyte solen, bade i det klare vannet og oppleve dykking og snorkling på et av de vakreste stedene i verden.


Myanmar har en rik historie og kultur som venter på å bli utforsket. Her kan du besøke noen av de mest fantastiske buddhistiske templene i verden, og bli fascinert av den vakre arkitekturen og de lokale markedene.


Thailand er et land som er kjent for sin varme gjestfrihet og sin fantastiske mat. Her kan du oppleve livlige markeder, vakre strender og besøke de fantastiske templene i Bangkok.


Vietnam er et land som byr på en helt spesiell opplevelse. Her kan du besøke de flotte rismarkene, ta en tur i en tradisjonell sampan-båt i Mekong-deltaet eller besøke de vakre byene Hoi An og Hanoi.


Kambodsja er hjem til det verdensberømte Angkor Wat, et av de mest fantastiske historiske monumentene i verden. Her kan du utforske tempelruinene og lære om landets historie og kultur.


Sri Lanka har en rik historie og kultur, og er kjent for sine vakre strender og fantastiske mat. Her kan du besøke templer, utforske vakre rismarker og nyte solen på de vakre strendene.

Nord- og Mellom-Amerika

I kan du besøke de utrolige mayaruinene og oppleve landets rike kultur og historie. Guatemala og Belize byr på flotte jungler, majestetiske fjell og vakre strender.


Cuba er kjent for sin fargerike kultur og fantastiske salsa-musikk. Her kan du besøke gamle, sjarmerende byer, danse salsa i de livlige gatene og nyte en deilig cubansk sigar.


Costa Rica er et paradis for de som elsker naturen. Her kan du besøke regnskog og seil i de flotte kystområdene.

Oseania

Først og fremst tilbyr vi organiserte turer til Australia. Du får blant annet oppleve storbyer som Melbourne, Cairns og Sydney. Du vil få muligheten til å oppleve fantastiske steder som Great Ocean Road, Whitsunday Islands og Great Barrier Reef på veien.


Uansett hvor du ønsker å reise, vil vår dype forståelse og kunnskap om ulike reisemål sikre at du får den beste mulige opplevelsen. Kontakt oss i dag for å starte planleggingen av ditt neste store eventyr!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie