Gruppereiser jorden rundt - Ditt eventyr starter hos oss

Gruppereiser jorden rundt - Ditt eventyr starter hos oss

Er du klar for gruppereiser jorden rundt med andre reiseglade mennesker? Med reiser fra oss i Backpacker.no er det den perfekte måten å utforske verden på, spesielt når du har noen å dele opplevelsene med. Men å organisere en gruppereise kan være en utfordring, spesielt når du prøver å skreddersy den etter spesifikke behov og ønsker. Derfor har Backpacker.no spesialisert seg på å tilby skreddersydde gruppereiser som tar seg av alt fra overnatting, til aktiviteter og utflukter.


Vårt team av erfarne reiseeksperter kan hjelpe deg med å lage en perfekt reiserute for din gruppe, uansett om dere er en skoleklasse som ønsker å utforske historiske steder, en vennegjeng som vil nyte tropiske strender eller en bedrift som vil styrke samarbeidet gjennom spennende aktiviteter. Vi tar oss av alle detaljene, slik at du kan fokusere på å nyte ferien sammen med dine medreisende. Les videre for å lære mer om våre skreddersydde gruppereiser jorden rundt.

Vi leverer gruppereiser til disse destinasjonene

Har du lyst til å oppleve verden på en ny måte? Hos Backpacker.no tilbyr vi spennende gruppereiser til noen av de mest fascinerende destinasjonene i verden. Fra de solfylte strendene i Oseania til de pulserende byene i Nord- og Mellom-Amerika, de eksotiske kulturene i Asia og det ville dyrelivet i Afrika. Vi har turer som passer for alle eventyrlystne personer.

Oseania

Opplev den pulserende livsstilen og det vakre landskapet i Oseania med våre gruppereiser. Vi tilbyr pakkereiser for reiseglade mennesker til Australia. Her får du muligheten til å besøke storbyene som Melbourne og Sydney, samt lære å surfe og se etter sjeldne dyrearter. Har du drømt om å besøke Great Ocean Road, Whitsunday Islands eller Great Barrier Reef?


Det har du mulighet til med en reise hos oss. Gjør deg klar for guidede turer og egentid til å oppleve Australia akkurat slik du ønsker. La Backpacker.no ta deg med på en eventyrlig reise til denne unike og fascinerende delen av verden.

Nord- og Mellom-Amerika

Vi har to unike gruppereiser til Nord- og Mellom-Amerika. Først og fremst har vi en reise som lar deg besøke Mexico, Guatemala og Belize. Den andre reisen vi tilbyr tar deg med til Cuba og Costa Rica.


Bli med oss på en eventyrlig reise til Mellom-Amerika, hvor du vil oppdage de vakre landene Mexico, Guatemala og Belize. Mexico vil sjarmere deg med sine vakre strender, unike historie og livlige kultur, mens Guatemala vil ta pusten fra deg med sine storslåtte mayaruiner og imponerende vulkaner. Til slutt vil du oppleve Belize, et paradis på jord med sitt krystallklare vann og unike korallrev. Fra utflukter i jungelen til avslapning på vakre strender, vil denne gruppereisen til Mellom-Amerika gi deg uforglemmelige minner.


Den andre reisen går til Costa Rica og Cuba. Dette er to av de vakreste destinasjonene i Latin-Amerika. Costa Rica vil imponere deg med sine tropiske regnskoger, fossefall og spektakulære vulkaner. Cuba vil ta deg med tilbake i tid. Det med sine gamle sjarm, livlige musikk og dans. Utforsk historiske byer, nyt vakre strender og opplev det lokale livet på denne spennende gruppereisen. Bli med oss på en reise som vil gi deg en dypere forståelse av kultur, historie og naturskjønnhet i Costa Rica og Cuba.

Asia

Asia er full av mystikk, historie og en fantastisk kultur som du bare må oppleve. Våre gruppereiser tar deg med til de mest fantastiske destinasjonene fra verdenskjente øyer, til de spennende markedene i Bangkok i Thailand. Utforsk de historiske templene i Kambodsja, smak på den deilige maten i Vietnam eller besøk de fantastiske strendene på Bali. Uansett hva som fascinerer deg med Asia, har Backpacker en reise som vil ta deg med til disse spennende stedene.

Afrika

Oppdag det unike landskapet og den rike kulturen i Afrika med Backpackers gruppereiser. Utforsk den majestetiske naturen i Tanzania og ta ferden videre til de vakre strendene i Zanzibar. Afrika har utallige muligheter for å oppleve en reise du aldri vil glemme, med et vilt dyreliv, gamle landsbyer og lokal mat.


Tanzania er et av de mest spennende reisemålene i Afrika, og vi tar deg med på en eventyrlig reise gjennom landets utrolige landskap og kultur. Fra Ngorongoro-krateret til Serengeti nasjonalpark og Masai Mara-landsbyer, vil du utforske og oppleve hva Tanzania har å tilby. Du vil også smake på den deilige maten og bli fascinert av den lokale kulturen. Reisen er skreddersydd for å gi deg en unik opplevelse som du vil huske for alltid.


Etter du har vært på fastlandet, så vil turen gå videre til øygruppen Zanzibar. Zanzibar er et tropisk paradis som ligger utenfor kysten av Tanzania, og er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og historiske byer. Du vil få en uforglemmelig reise til Zanzibar, hvor du vil kunne utforske øyas kultur og historie, slappe av på strendene, og snorkle i det klare vannet. Vi har håndplukket de beste stedene for deg, slik at du kan nyte en autentisk opplevelse av øya.

Se vår reisekalender

Ta en titt på vår reisekalender for å finne ut når våre neste turer går av stabelen. Våre turer er skreddersydd for å gi deg en autentisk og minneverdig opplevelse, med muligheter for å utforske nye steder og kulturer sammen med andre reiseglade mennesker. Reis alene eller sammen med venner, og la oss ta oss av planleggingen og sørge for at du får den beste opplevelsen på din reise. Bruk oss i Backpacker til å reise jorden rundt!

Ønsker du en skreddersydd gruppereise jorden rundt?

Ønsker du å oppleve en skreddersydd gruppereise jorden rundt? Backpacker.no er her for å hjelpe deg med å skape din drømmetur til destinasjoner over hele verden. Om det er gruppereise for single eller med en stor gruppe, kan vi planlegge en tur etter ditt ønske. Fra overnatting til organisering av aktiviteter og utflukter, vil vi ta oss av alt. På denne måten kan du fokusere på å nyte turen alene eller med venner og bekjente.


Våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter vil samarbeide med deg for å skreddersy en reise som passer perfekt til dine behov og budsjett. Vi har et bredt spekter av aktiviteter og destinasjoner å velge mellom, slik at du kan være sikker på å finne den perfekte turen for gruppen din.


Enten du ønsker en reise med masse spenning eller en mer avslappende tur, vil vi hjelpe deg med å skape den perfekte turen. Vi forstår at det kan være mye arbeid å organisere gruppereise til andre siden av jorden, og derfor tar vi av oss av alt for deg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte ferien!


Kontakt oss i dag for å skape ditt neste store eventyr med en skreddersydd gruppereise. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge din drømmetur.

Dette er fordelene med oss som din reisepartner for backpacking

Backpacker.no tilbyr en rekke fordeler for de som ønsker å reise på en enkel, rimelig og trygg måte. Vi ønsker å være din foretrukne reisepartner for backpacking, og her er noen av fordelene med å bruke oss:


  1. Skreddersydde reiser: Backpacker.no tilbyr skreddersydde reiser som kan tilpasses dine behov og ønsker. Våre erfarne reiseeksperter vil hjelpe deg med å planlegge den perfekte reiseruten som passer til budsjettet og reiseønskene dine.
  2. Rimelige priser: Vi tilbyr rimelige priser på alle reisenevåre, slik at du kan få mest mulig ut av ditt budsjett.
  3. Trygge reiser: Backpacker.no sørger for at alle reisene er trygge og godt organiserte. Vi samarbeider kun med anerkjente og pålitelige reiseselskaper og overnattingssteder, samt at vi sørger for at alle reisene våre oppfyller høye sikkerhetsstandarder.
  4. Erfarne reiseeksperter: Backpacker.no har erfarne eksperter som har reist mye og har stor kunnskap om ulike reisemål. De kan gi deg gode tips og råd, om alt fra lokale skikker, kultur til transport og overnatting.
  5. Miljøvennlige reiser: Backpacker.no tar miljøet på alvor og jobber aktivt for å tilby miljøvennlige reiser. Vi oppfordrer til å bruke offentlig transport og økologiske overnattingssteder. Vi sørger også for å redusere plastavfall og andre miljøbelastninger.
  6. Sosialt samvær: Vi tilbyr også gruppereiser for single som gir deg muligheten til å møte nye mennesker og utvide horisonten din. Du vil kunne dele reiseopplevelsene med andre reisende og skape varige minner sammen.
  7. Reisekalender. Backpacker.no har en oversiktlig reisekalender som gjør det enkelt å finne reiser til ulike destinasjoner og i ulike perioder. Dette gjør det lettere å planlegge og bestille reiser på et tidspunkt som passer deg best.

Ta kontakt med oss for gruppereiser jorden rundt

Det er enkelt å komme i kontakt med oss i Backpacker.no uansett hvor du befinner deg. Du kan nå oss på flere forskjellige måter, slik at du kan velge det som passer best for deg. Enten du har spørsmål om en bestilling, ønsker å vite mer om en destinasjon eller har behov for å snakke med en av våre reiseeksperter. Vi er tilgjengelige for deg!


Du kan kontakte oss via chat på nettsiden vår, hvor du vil få hjelp av en av våre erfarne reiseeksperter. Hvis du foretrekker å sende oss en e-post, vil vi svare deg så snart som mulig. Vi tilbyr også videomøter, slik at du kan snakke med en av oss ansikt til ansikt, uansett hvor du befinner deg i verden. Hvis du ønsker å snakke med noen over telefon, så kan du også gjøre det. Vi er alltid innstilt på å besvare dine spørsmål etter beste evne. Vi er din reisepartner for backpacking!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie