Gruppereise til Sør-Amerika - Vi skreddersyr din ferie

Gruppereise til Sør-Amerika - Vi skreddersyr din ferie

Trenger du noen til å skreddersy din gruppereise til Sør-Amerika? Da er vi i Backpacker.no her for å hjelpe deg! Vi har god erfaring med å legge til rette for fantastiske ferier for vennegrupper, single eller arbeidsplasser. Sør-Amerika er en av de mest spennende destinasjonene i verden, med sin rike historie, kultur og naturskjønnhet.


Om du ønsker å nyte de hvite strendene i Brasil eller oppleve historiske Machu Picchu i Peru, så kan vi tilby deg den ultimate gruppereisen til Sør-Amerika. Med vår ekspertise og erfaring vil vi skreddersy reiseruten etter dine ønsker og behov. På denne måten kan du slappe av og nyte din ferie, uten å stresse med planlegging. Les videre for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å planlegge din drømmeferie til Sør-Amerika!

Usikker på hvorfor du bør reise til Sør-Amerika? Vi forteller deg hvorfor

Er du på jakt etter en opplevelsesrik reise du aldri kommer til å glemme? Da bør du definitivt vurdere Sør-Amerika som din neste destinasjon. Her finner du en verden full av kontraster, med alt fra uberørt natur og historisk kultur, til livlige byer og unike opplevelser.


En av de mest spektakulære attraksjonene i Sør-Amerika er uten tvil Andesfjellene, med sine majestetiske topper, frodige daler og snødekte fjell. Andesfjellene er også hjem til noen av verdens mest interessante og unike dyrearter, inkludert den berømte alpakkaen og den sjeldne kondoren. På andre siden kan du oppleve spektakulære strender til varme, tørre ørkener.


Sør-Amerika har også en rik og variert kultur som har utviklet seg over flere tusen år. Fra de mystiske ruinene i Machu Picchu til den livlige tangoen i Buenos Aires, vil du oppleve en kultur som er rik på historie, musikk, dans og gastronomi. Hver by og hvert land i Sør-Amerika har sin egen kultur og sjarm, og det er alltid noe nytt og spennende å oppdage.


I tillegg til Andesfjellene og kulturattraksjonene, kan Sør-Amerika også by på noen av de vakreste strendene i verden. De hvite sandstrendene i Brasil og Karibien er ikke bare vakre, men også perfekte for avslapning og rekreasjon.


Sør-Amerika er også en destinasjon for eventyr, med muligheter for rafting, surfing, fjellklatring og safari. Enten du er en eventyrlysten reisende eller en som vil ta livet med ro og nyte omgivelsene, vil du finne noe som passer deg i Sør-Amerika.


Kort sagt, vil Sør-Amerika gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Med sin rike kultur, vakre natur og spennende eventyr, er Sør-Amerika en av de mest spennende og varierte kontinentene vi har. Så hva venter du på? La oss hjelpe deg med å planlegge din neste gruppereise til Sør-Amerika i dag!

Dette kan vi gjøre for deg

Å reise i en gruppe kan være en fantastisk opplevelse, men det kan også være en utfordring å organisere alt som trengs for å få turen til å gå smertefritt. Heldigvis for deg har vi i Backpacker.no god erfaring med å skreddersy ferier for grupper i alle størrelser! Vi er her for å hjelpe deg med å legge til rette for den perfekte turen til Sør-Amerika.


Enten dere er en gruppe på jakt etter eventyr og spenning eller ønsker en avslappende tur i vakre omgivelser, kan vi hjelpe deg med å planlegge en tur som passer perfekt for dere. Vi kan ta oss av alt fra overnatting til transport og aktiviteter, slik at du kan fokusere på å nyte opplevelsen sammen med ditt reisefølge.


Våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter kan samarbeide med deg for å skape en reiserute som passer perfekt til ditt budsjett og behov. Vi kan for eksempel legge til rette for besøk til flere land på en reise, eller la dere få muligheten til å utforske et spesifikt land. Vi lytter til deres behov og bruker vår kunnskap til å tilpasse turen etter ønske. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter og destinasjoner å velge mellom, og vil jobbe tett med dere for å sikre at dere får den perfekte opplevelsen.

Hvorfor velge Backpacker.no for din neste gruppetur til Sør-Amerika?

For det første har vi et team av erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter som er lidenskapelige om å hjelpe deg med å skape den perfekte turen. Vi vet hva som skal til for en vellykket reise, og vi vil jobbe tett med deg for å sikre at alle dine behov og ønsker blir ivaretatt.


Vi kan også tilby deg en rekke forskjellige destinasjoner og aktiviteter, slik at du kan finne det som passer best for deg og din gruppe. Enten du vil dra på en spennende fottur i Andesfjellene, nyte solen på en tropisk strand eller utforske de historiske ruinene i Machu Picchu. Vi kan gi deg tips og inspirasjon hvis du er usikker på hva du ønsker å oppleve.


I tillegg tilbyr vi også fleksibilitet og tilpasningsevne. Vi forstår at alle reisende er forskjellige, og derfor kan vi skreddersy turen din slik at den passer perfekt til dine behov og budsjett. Vi kan hjelpe deg med alt fra å organisere overnatting og transport til å sette opp en liste over aktiviteter og utflukter som passer dine interesser.


Vi tar oss av alt det praktiske for deg. Det kan være mye arbeid å organisere en reise, spesielt når det er mange personer involvert. Vi vil gjøre det enkelt for deg ved å ta oss av alt fra bestilling av flybilletter og hotell, til å organisere guidede turer og transport.


Med Backpacker.no kan du være trygg på at du vil få en reiseopplevelse som vil overgå alle forventningene dine. Så hvorfor ikke la oss hjelpe deg med å skape den perfekte turen? Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon eller for å bestille din skreddersydde reise. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge den ultimate gruppereisen til Sør-Amerika!

Bli med oss i Backpacker.no på våre planlagte destinasjoner

Er du interessert i å se på andre muligheter for gruppereiser? Vi i Backpacker.no organsierer en rekke turer gjennom hele året. Dette er turer med opptil 18 personer som i all hovedsak går til Asia, Afrika, Oseania og Mellom-Amerika. Noen av turene våre vil la deg besøke et spesifikt land, mens andre turer vil ta deg med til et utvalg av forskjellige land som gir variasjon.


Du kan trykke deg inn på vår reisekalender for å se når på året turene er planlagt, hva de ulike dagene vil ta for seg, og hva som er inkludert i reisen og ikke. Videre skal vi ta for oss noen av de mest populære destinasjonene våre!

Vi gir en variasjon av reiser til Asia

Asia tiltrekkes av flere millioner turister hvert eneste år, og det med god grunn. Kontinentet tilbyr en stor variasjon av opplevelser, kultur og natur. Derfor legger vi til rette for fire forskjellige reiser, som gjør at du kan velge ut fra eget ønske og behov. Vi tilbyr reise til Thailand og Bali, som lar deg utforske de spesifikke destinasjonene.


I tillegg til dette tilbyr vi to reiser med muligheten for å besøke flere land gjennom reisen. Den ene turen tar for seg reise gjennom Sri Lanka og Maldivene. Den andre reisen tar deg med gjennom Thailand, Laos, Vietnam og Kambodsja.

Besøk Tanzania og Zanzibar i Afrika

Afrika er også et svært populært reisemål. Vi har valgt ut Tanzania og Zanzibar som en mulig destinasjon for deg som reiser alene eller i gruppe med andre. Tanzania vil gi deg en variert reise med vakker natur, et rikt dyreliv og strender i Zanzibar du kommer til å drømme om etter du har vært der.


Først vil du reise i Tanzania for å oppleve fastlandet med safari, vandre i landsbyer og nyte fantastisk kaffe. Videre vil du ta fly til verdenskjente Zanzibar der du blant annet kan utforske fengselsøya Changu Island, dra på båttur, snorkle og nyte de fantastiske strendene. Dette er en reise du ikke vil gå glipp av!

Få en unik gjennomreise i Australia

I Oseania tilbyr vi reise til den gamle fengselsøya Australia. En reise til “the land down under” kan gi deg en stor variasjon av opplevelser, aktiviteter og destinasjoner. Du får mulighet til å oppleve storbyene Melbourne, Sydney og Cairns. Du får muligheten til å oppleve dyrelivet i Australia, og sjansen for å se en kenguru er stor! Om du liker å surfe eller det er noe du ønsker å lære deg, så kan du være sikker på at det vil blir tid til det.


I tillegg vil du også besøke det østligste punktet i Australia, nemlig Cape Byron. Her vil du blant annet kunne padle kajakk med delfiner, snorkle og dykke. Du vil også få rikelig med tid til å utforske destinasjoner etter eget behov. Her kan du se hva dagene i Australia vil inneholde og hva som er inkludert i turene til Australia.

En fargerik reise i Mellom-Amerika

Til slutt vil vi ta for oss Mellom-Amerika som vi har to unike reiser til. Den ene reisen vil ta deg med til Mexico, Guatemala og Belize. Om du ønsker å utforske mayaruiner, templer, hvite strender og deilig mat, er dette en reise for deg. Aktiviteter som ziplining, snorkling med hvithai, rafting og rappellering er også noe du kan forvente. Nøl ikke med å ta kontakt for en reise til disse fantastiske reisemålene.


Den andre turen vi har planlagte reiser til er Cuba og Costa Rica. På denne turen vil du gjøre alt fra å besøke byen Havana på Cuba til og ferdes i den grønne regnskogen Monteverde i Costa Rica. I mellom byreise og vandring i regnskog, vil du oppleve båtturer, hvite strender, ziplining, strikkhopp og spise lokal mat. For kroppen kan du slappe av ved varme kilder og dansa salsa i gatene. Gjør deg klar for en ferie som vil skape uforglemmelige minner!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie