Australia - steder du må oppleve - 18 dager

Scroll

Program for reisen

Dag 1
Velkommen til Australia! (Melbourne) Du vil bli orientert av guiden din om det kommende eventyret i Australia. Resten av dagen er fri.

Dag 2
Utforsk byen på et halvdags urbant eventyr inkludert en velkomstlunsj på en av Melbournes funky kafeer, puber eller restauranter. Resten av dagen er fri.

Dag 3
Utforsk Great Ocean Road, inkludert alle høydepunktene blant annet de tolv apostlene, London Arch og noen få bonusstopp underveis.

Dag 4
Det er en rask flytur til Sydney i dag. Sjekk inn og dra ut for å oppdage Sydney. Du vil blant annet se nabolaget The Rocks, Oprahuset og Darling Harbour.

Dag 5
Fridag

Dag 6
Vi reiser fra Sydney til Coffs Harbour i dag, hjemmet til Russell Crowe. Coffs Harbour vil være hjemmet ditt i et par netter og vil introdusere deg til surfing.

Dag 7
I dag skal du opp på surfebrettet! Lær kunsten å surfe på bølger under veiledning av våre ekspertinstruktører.

Dag 8
Gjør deg klar til å oppleve Byron Bay! Byron er en liten, avslappet by som har blitt ekstremt populær blant turister og australske reisende.

Dag 9
Gå til Cape Byron denne morgenen, som er det østligste punktet i Australia. Resten av dagen er fri. Padle kajakk med delfiner, snorkle eller dykke ved Julian Rocks eller vandre rundt Byron og utforske de kule barene, butikkene, kafeene og mer.

Dag 10
Si farvel til Byron. Vi drar inn i Sunshine State til det populære Surfers Paradise. Et stopp underveis i Springbrook nasjonalpark for en naturvandring til Natural Bridge. Når du først er i Surfers, kan du velge mellom shopping, strand, sol, fest eller slappe av ved bassenget - valget er ditt.

Dag 11
Det er en kort overføringsdag i dag. Vi drar til Noosa, hjertet av Sunshine Coast. Når vi ankommer, går vi en tur til Noosa nasjonalpark. Du vil sannsynligvis se koalaer her!

Dag 12
Overnatting på Fraser Island. Avreise fra noosa til den største sandøya i verden K'Gari, også kjent som Fraser. I dag skal du oppleve strandkjøring (4x4), natur, bading i krystallklare innsjøer og se dyreliv.

Dag 13
Vi drar til Brisbane flyplass for å ta flyet til Whitsundays. Nyt en ettermiddagstur langs kysten i Airlie Beach med utsikt over de fantastiske Whitsunday-øyene. Alternativt kan du ta en dukkert i lagunen, et offentlig svømmebasseng midt i byen.

Dag 14
Whitehaven Beach er en av de vakreste strendene i Australia. Avreise fra Airlie Beach om morgenen ombord på en katamaran som tar deg ut til Whitsundays på kort tid. Her blir det snorkling og et besøk til den berømte Whitehaven Beach, med en fantastisk lunsj tilberedt av mannskapet.

Dag 15
Airlie Beach til Cairns. Ved ankomst tar vi en kort byvandring etterfulgt av en valgfri middag og øl.

Dag 16
Nyt en dag på Great Barrier Reef. Mens du har det gøy vil mannskapet på båten tilberede en sunn lunsj, som serveres om bord. Gå tilbake til Cairns akkurat i tide til Happy Hour!

Dag 17
Tilbring en dag i Daintree nasjonalpark, den eldste regnskogen i verden. Nyt en dag full av spektakulær utsikt, utrolig natur og dyreliv. Nyt en nylaget BBQ lunsj og smak litt lokal økologisk iskrem. Denne kvelden møtes vi til avskjedsmiddag på en av Cairns' restauranter.

Dag 18
Hjemreise. Vi kjører deg til flyplassen i Cairns.

Reserver billetter nå

Inkludert:

 • Overnatting alle dager (hostel eller hotell)
 • Flyreiser: BNE - PPP (Brisbane - Proserpine) inkl. 20 kg innsjekket bagasje
 • All landtransport (transport for å gjennomføre destinasjoner)
 • Måltider som nevnt i programmet (1-2 om dagen)
 • Aktiviteter, turer og attraksjoner som nevnt

Ikke inkludert:

 • Fly til og fra Australia
 • Overflødig bagasje på innenlandsflyvninger (over 20kg)
 • Valgfrie aktiviteter og attraksjoner
 • Reiseforsikring
 • Personlige utgifter
 • Måltider og drikkevarer som ikke er fastsatt i programmet

Praktisk informasjon

Pris: kr 0

Reserver