Reise til Mexico

Hvorfor du bør reise til Mexico, Belize og Guatemala med backpacker.no

Det er mange grunner til at du vil elske å reise til Mexico, Belize og Guatemala med backpacker.no. Turene våre er den beste måten å se disse landene på, siden vi tilbyr alt fra historie og kultur til natur og uteliv. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de flotte tingene hvert land har å tilby, samt våre topp valg for steder å besøke. Vi vil også fremheve fem aktiviteter du kan gjøre i hvert land på turen vår. Så les videre for å finne ut hvorfor turene våre er den perfekte måten for deg å oppleve alt Mexico, Belize og Guatemala har å tilby!Noen av de flotte tingene Mexico har å tilby

En rik historie og kultur: Mexico er et land med en rik historie og kultur. Fra den gamle Maya-sivilisasjonen til den spanske kolonitiden er det mye å lære om Mexicos fortid. på vår tur vil du besøke noen av de viktigste historiske stedene, for eksempel ruinene av Palenque. Du vil også få muligheten til å oppleve Mexicos pulserende kultur på egenhånd gjennom mat, musikk og tradisjonelle danser.

Fantastisk naturlig skjønnhet: Mexico er hjem til noe av det vakreste landskapet i verden. Fra de hvite sandstrendene på Riviera Maya til den frodige jungelen i Chiapas, er det noe for alle å glede seg over. På turen vår vil du blant annet svømme i krystallklare cenoter og utforske de fantastiske grottesystemene på Yucatan-halvøya.

Vennlige og imøtekommende mennesker: Folket i Mexico er noen av de vennligste og mest imøtekommende i verden. på vår tur vil du få muligheten til å møte lokalbefolkningen og lære om deres kultur og livsstil. Du vil også oppdage at folket i Mexico alltid er glade for å hjelpe, enten det er veibeskrivelse eller anbefalinger for et sted å spise.

Deilig mat: Meksikansk mat er deilig! Fra gatemat som taco og quesadillas til mer tradisjonelle retter som mole poblano og tamales, er det noe for alle å nyte. på turen vår vil du få muligheten til å prøve noe av den beste maten Mexico har å tilby, samt besøke lokale markeder og lære om tradisjonelle ingredienser og tilberedningsmetoder.

Utrolig dyreliv: Mexico er hjemsted for en rekke fantastiske dyreliv, inkludert jaguarer, pumaer, ocelots, brølaper og mer. på vår tur vil du ha muligheten til å dra på safari i Tikal og se noen av disse utrolige dyrene i deres naturlige habitat.

Så der har du det – fem grunner til at du bør reise til Mexico, Belize og Guatemala med backpacker.no. Turene våre tilbyr den perfekte måten å oppleve alt disse landene har å tilby, fra deres rike historie og kultur til deres fantastiske naturlige skjønnhet. Så hva venter du på? Bestill din tur i dag!Noen av de flotte tingene Belize har å tilby

Fantastiske strender: Belize har noen av de vakreste strendene i Mellom-Amerika. Med over 200 kilometer kystlinje er det nok av strand å utforske.

Fantastiske gamle ruiner: Belize er hjemmet til Maya-byen Caracol, en av de største og mest imponerende Maya-stedene i verden.

Livlige byer: Belizes hovedstad, Belmopan, er et livlig og levende sted, med mange restauranter, barer og klubber for å holde deg underholdt.

Vennlig lokalbefolkning: I likhet med meksikanere er belizeanere kjent for sin gjestfrihet. Du vil garantert møte noen vennlige folk under reisen din.Noen av de flotte tingene Guatemala har å tilby

Fantastiske strender: Guatemalas stillehavskyst har noen fantastiske strender, inkludert den svarte sandstranden i San Diego.

Fantastiske gamle ruiner: Guatemala er hjemmet til Maya-området Tikal, et av de største og mest imponerende Maya-stedene i verden.

Livlige byer: Guatemalas hovedstad, Guatemala City, er et livlig og levende sted, med mange restauranter, barer og klubber for å holde deg underholdt.

Vennlige lokalbefolkningen: Guatemalanere er også kjent for sin gjestfrihet, og du vil føle deg velkommen av lokalbefolkningen.Hvorfor våre turer er den beste måten å se disse landene

All-inclusive: backpacker.no tilbyr all-inclusive-turer, så alt fra transport til overnatting og aktiviteter er inkludert i prisen på turen. Dette gjør det enkelt å budsjettere reisen din og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle uventede kostnader.

Middels gruppestørrelser: Turene våre har en maksimal gruppestørrelse på 12-18 personer, noe som gir en mer intim og personlig opplevelse. Dette betyr også at du får større mulighet til å bli kjent med dine medreisende og bygge varige vennskap.

Erfarne guider: Alle våre guider er erfarne fagfolk som brenner for Mexico, Belize og Guatemala. De vil gjøre alt de kan for å sikre at du får den best mulige opplevelsen på turen og svarer alltid på spørsmål du måtte ha.

Fleksible reiseruter: Våre reiseruter er designet for å gi deg fleksibiliteten til å gjøre de tingene du vil gjøre. Enten du vil bruke mer tid på å utforske ruinene eller foretrekker å tilbringe dagene med å slappe av på stranden, kan turene våre tilpasses dine behov.

Mye for pengene: backpacker.no tilbyr mye for pengene, med alt inkludert, er prisen på reisen kr 29 199,- per person. Dette inkluderer alt fra transport og overnatting til aktiviteter og mat. Så hva venter du på?


Noen av våre topp valg for steder å besøke i hvert land

1. Cancun: Med sine vakre strender og turkise vann er Cancun det perfekte stedet å slappe av og slikke sol. Det er også mye å se og gjøre i byen, fra å utforske gamle ruiner til shopping på markedene.

2. Nuevo Durango: Denne lille byen ligger i hjertet av Yucatan-halvøya og er et flott sted å oppleve tradisjonell Maya-kultur. Det er også noen flotte tur- og fugletittingsmuligheter i området.

3. Rio Lagartos: Denne lille byen ligger ved bredden av en vakker lagune og er hjemsted for en rekke fugle- og reptilarter. Det er også noen flotte Maya-ruiner å utforske i området.

4. Ek Balam: Denne eldgamle Maya-byen ligger i jungelen på Yucatan-halvøya og er hjemsted for en rekke godt bevarte ruiner. Det er også noen flotte tur- og fugletittingsmuligheter i området.

5. Campeche: Denne vakre byen ligger på kysten av Mexicogulfen og er hjemsted for en rekke godt bevarte kolonibygninger. Det er også noen flotte strender i området.

6. Palenque: Denne gamle Maya-byen ligger i jungelen i Chiapas og er hjemsted for en rekke godt bevarte ruiner. Det er også noen flotte tur- og fugletittingsmuligheter i området.

7. Nueva Alianza: Denne lille byen ligger i hjertet av Chiapas og er et flott sted å oppleve tradisjonell Maya-kultur. Det er også noen flotte tur- og fugletittingsmuligheter i området.

8. El Remate: Denne lille byen ligger ved bredden av innsjøen Peten Itza og er et flott sted å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Det er også noen flotte Maya-ruiner å utforske i området.

9. Caye Caulker: Denne lille øya utenfor kysten av Belize er et flott sted å slappe av og nyte den karibiske atmosfæren. Det er også noen flotte snorkling- og dykkemuligheter i området.

10. Chetumal: Denne byen ligger på kysten av Chetumal-bukten og er et flott sted å oppleve kulturen til mayafolket. Det er også noen flotte strender i området.

11. Playa del Carmen: Denne vakre feriebyen ligger på kysten av Det karibiske hav og er et flott sted å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Det er også noen flotte shopping- og natteliv muligheter i området.

Hvorfor du vil elske å reise til Mexico, Belize og Guatemala med backpacker.no

Backpacker.no er det perfekte valget for de som ønsker å oppleve alt Mexico, Belize og Guatemala har å tilby. Med erfarne guider, fleksible reiseruter og mye for pengene, vil vi sørge for at du får livets reise. Så hva venter du på? Kontakt oss i dag for å bestille din tur!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie