Reise til Australia

Reis til Australia med Backpacker.no

Hvis du er ute etter en fantastisk reiseopplevelse, er Backpacker.no selskapet for deg. Vi er spesialister på backpacker turer, og våre kunnskapsrike guider vil sørge for at du får ditt livs reise. Her er bare noen av grunnene til at backpacking med Backpacker.no er den beste måten å reise til Australia på:

  • Turene våre tar deg utenfor allfarvei, slik at du virkelig kan oppleve alt Australia har å tilby.

  • Du vil møte andre reisende fra hele verden. Backpacking er en fin måte å møte nye mennesker og få venner for livet.

  • Du har en erfaren guide med deg til enhver tid. Med Backpacker.no trenger du aldri å bekymre deg for å gå deg vill eller være usikker på hva du skal gjøre videre.

Så hva venter du på? Bestill din tur med Backpacker.no i dag og begynn å planlegge drømmereisen til Australia!

Ting gjør med Backpacker.no på reise til Australia

Når du reiser med Backpacker.no får du oppleve alt Australia har å tilby – og litt til! Vi spesialiserer oss på backpacker turer.

Våre kunnskapsrike guider vil ta deg utenfor allfarvei og vise deg det beste av hva Australia har å tilby. Og selvfølgelig får du gjøre noen fantastiske ting som dykking, surfing og båtturer. Men det er ikke alt – du vil også ha muligheten til å sosialisere og feste med andre reisende fra hele verden. Så hva venter du på?

10 grunner til at Backpacker.no er verdt å reise til Australia med

1. Du får se mer enn bare de store turistdestinasjonene.

2. Du vil møte nye mennesker og få venner fra hele verden.

3. Du har en erfaren guide med deg til enhver tid.

4. Du får oppleve alt Australia har å tilby – og litt til!

5. Du trenger aldri å bekymre deg for å gå deg vill eller være usikker på hva du skal gjøre videre.

6. Du kan skreddersy reisen etter dine egne interesser og behov.

7. Du vil ha god tid til å slappe av og utforske i ditt eget tempo.

8. Alle turene våre er “all inclusive”, så du trenger ikke å bekymre deg for noen ting.

9. Vi tilbyr fleksible bestillings- og betalingsalternativer som passer dine behov.

10. Å reise med Backpacker.no er den beste måten å sikre at du får en fantastisk reise til Australia!

Hvordan er kulturen og menneskene i Australia

Australia er et kulturelt mangfoldig land, og dets folk er like forskjellige. Du vil finne alle slags forskjellige kulturer representert i Australia, og menneskene er vennlige og imøtekommende. Her er bare noen av tingene du kan forvente når du reiser til Australia:

En avslappet livsstil: Australiere er kjent for sin tilbakelente holdning, og du vil garantert legge merke til det når du reiser til landet. Alt går i et roligere tempo i Australia, og folk er mer avslappede og omgjengelige.

Vennlige mennesker: Australiere er noen av de vennligste menneskene i verden, og de er alltid glade for å hjelpe. Hvis du trenger veibeskrivelse eller råd, ikke nøl med å spørre en lokal!

En kjærlighet til sport: Australiere brenner for sport, og du vil ofte se folk spille eller se på sport. Cricket og rugby er to av de mest populære sportene i Australia, men det er mange andre å velge mellom.

En kjærlighet til friluftsliv: Australiere elsker å tilbringe tid utendørs, og du vil ofte se folk gå på tur, camping og surfe. Landet er hjemsted for et bredt utvalg av vakre landskap, så det er mye å utforske.

En mangfoldig kultur: Australia er et kulturelt mangfoldig land, og du vil finne alle slags forskjellige kulturer representert. Det er en sterk aboriginsk kultur i Australia, i tillegg til et stort antall innvandrere fra hele verden.

Deilig mat: Australia er hjemsted for deilig mat, og du vil ha sjansen til å prøve et bredt utvalg av retter mens du er der. Fra salte paier til søte desserter, det er noe for alle å nyte.

Vakre strender: Australia er hjemsted for noen av de vakreste strendene i verden, så husk å besøke en (eller to!) mens du er der. Fra Great Barrier Reef til Bondi Beach er det mye å utforske.

Et fantastisk natteliv: Australia er kjent for sitt pulserende natteliv, og du vil finne alle slags barer og klubber å nyte. Enten du leter etter et rolig sted å ta en drink eller en vill natt ute, finner du det i Australia.

En rik historie: Australia har en lang og rik historie, og det er mye å lære om når du reiser til landet. Fra de første europeiske nybyggerne til aboriginerne, det er mye å utforske.

Et vakkert land: Australia er et helt nydelig land, og du vil bli forelsket i det så snart du ankommer. Fra det fantastiske landskapet til de vennlige menneskene, det er mye å elske med Australia.

Hvilken mat du vil oppleve på din reise til Australia

Hvis du planlegger en reise til Australia, er maten en av tingene du definitivt vil oppleve! Australsk mat er unikt og mangfoldig, og det er noe for enhver smak. Her er bare noen av de deilige rettene du får sjansen til å prøve når du reiser til Australia med Backpacker.no:

1. Vegemite: Dette salte, velsmakende pålegget er en stift i det australske kjøkken. Den er laget av rester av ølgjær ekstrakt, og den spises ofte på toast eller kjeks.

2. Tim Tams: Disse deilige sjokolade belagte kjeksene er et must når du er i Australia! De kommer i en rekke smaker, så det er garantert en du vil elske.

3. Lamingtons: Disse svampekakene er belagt med sjokolade og kokos, og de er helt nydelige. De er en populær dessert i Australia, og du vil definitivt prøve en (eller to!) mens du er der.

4. Pavlova: Denne marengs baserte desserten er oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova, og det er et populært valg for spesielle anledninger i Australia. Den serveres ofte med frisk frukt og fløte, og den er helt nydelig.

5. Kjøttpaier: Disse salte paiene er en stift i australsk mat, og det er en god matbit eller et måltid. De er vanligvis fylt med biff, lam eller kylling, og de serveres ofte med ketchup eller saus.

6. Sjømat: Australia er omgitt av vann, så det er ingen overraskelse at sjømat er en stor del av landets kjøkken. Du får sjansen til å prøve alle slags deilige sjømatretter når du reiser til Australia, så sørg for å prøve dem!

7. Kenguru: Dette er kanskje ikke noe du er vant til å spise, men det er absolutt verdt å prøve! Kengurukjøtt er magert og sunt, og det smaker godt når det er skikkelig tilberedt.

8. Barramundi: Denne typen fisk er hjemmehørende i Australia, og det er et populært valg for sjømatelskere. Det serveres vanligvis grillet eller bakt, og det er helt fantastisk.

9. Frukt: Australia er hjemsted for et bredt utvalg av deilige frukter, så sørg for å prøve så mange du kan mens du er der! Noen av de mest populære fruktene i Australia inkluderer mango, bananer og appelsiner.

10. Iskrem: Australia er hjemsted for noen av de beste iskremene i verden, så sørg for å prøve den mens du er der! Det finnes et bredt utvalg av smaker å velge mellom, så du vil garantert finne en du vil elske.Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie