Opplevelser på Bali - Skap minner for livet

Opplevelser på Bali - Skap minner for livet

Drømmer du om å nyte gode opplevelser på Bali? Vi i Backpacker.no tilbyr øyhopping og et strandliv du sent vil glemme, til den fantastiske øya. Bali er en øy i Indonesia som er kjent for sin vakre natur, kultur og historie. Øya tiltrekker seg turister fra hele verden som ønsker å oppleve øyas sjarm og skjønnhet.


Denne artikkelen vil ta for seg noen av de beste opplevelsene Bali har å tilby, fra å utforske øyas fantastiske strender til å besøke historiske templer og delta i lokale kulturelle arrangementer. Uansett om du er på jakt etter avslapning eller eventyr, vil ikke Bali skuffe deg. Les videre for å lære mer om hva du kan forvente på denne fantastiske øya.

Dette kan du forvente på Bali

Bali er en drømmedestinasjon for alle som ønsker å oppleve en spennende og unik kultur, nyte vakre strender og utforske en helt utrolig natur. Øya er kjent for sin gjestfrihet og avslappende atmosfære, og det er en av grunnene til at det er en av de mest populære reisemålene i Indonesia. Her kan du besøke spektakulære templer og historiske monumenter, nyte deilige balinesiske retter og drikke eksotiske fruktjuicer fra lokale markeder.


Du kan oppleve et fantastisk dyreliv, inkludert aper og elefanter. Bali har også fantastiske strender, øyer og korallrev som er perfekte for snorkling og dykking. I tillegg er øya kjent for å ha et pulserende natteliv, og det er alltid noe å gjøre og oppleve uansett tid på døgnet. Backpacker.no tilbyr pakkereiser til Bali som gir deg muligheten til å utforske denne vakre øya med likesinnede og skape minner som vil vare livet ut. Så hvorfor ikke la Bali bli ditt neste reisemål? Du kan reservere din reise nå!

Slik legger vi opp pakkereisen til Bali

Våre reiser til Bali går over en tidsperiode på 28 dager eller 21 dager. Dette gir deg muligheten til å få tilstrekkelig med dager til å oppelve alt Bali har å by på. Nedover kan du se en overordnet oversikt over hva du kommer til å oppleve gjennom din reise med oss i Bali.

Bilde av Bali

Start besøket på fantastiske Borobudur og Prambanan

På vår organiserte tur til Bali vil du få oppleve en fantastisk reiserute som tar deg gjennom noen av de mest spektakulære stedene i Indonesia. Fra ankomsten til Yogyakarta lufthavn vil vår guide hjelpe deg med bagasjen og ta deg til hotellet. Deretter vil du få sjansen til å utforske Borobudur og Prambanan. Disse to stedene er en av de mest ikoniske severdighetene i området. Dag tre vil ta deg til Sultan Palace og Taman Sari før du kan spasere i Malioboro-gaten.

Utflukter du sent vil glemme

Den fjerde dagen starter med en togreise til Nganjuk før du besøker Pohsarang-kirken og reiser videre til Blitar. Dag fem vil gi deg nyttig kunnskap om kaffe på Karanganyar-plantasjen, før du drar videre til Penataran-tempelet og Malang. Den sjette dagen vil være dedikert til bysightseeing i Malang, og dagen etter vil du få muligheten til å besøke Malang Tea Plantation Lawang, Singosari-tempel og Cemara Lawang.


Dag åtte starter med en utflukt til Sunrise Bromo-Tour (Jeep og gange) før du kan nyte frokosten på hotellet og fortsette til Kalibaru. Dag ni vil gi deg en tur på den lokale plantasjen som gir deg en unik opplevelse. På dag ti vil du ha en spennende Ijen-utflukt, etterfulgt av en fergetur til Gilimanuk og en båttur til Menjangan Island. Der kommer du til å ha tid til å slappe av og nyte en fantastisk middag på stranden.

Skap egne opplevelser på Bali som du ønsker

De neste fire dagene vil gi deg frihet til å utforske Bali på egenhånd med alternative aktiviteter før du kan dra videre til Ubud. På dag tretten vil du ha muligheten til å besøke Ulun Danu, Candikuning frukt- og kryddermarked og Jatiluwih Rice Terrace. Du vil også nyte lunsj på en lokal restaurant. De neste dagene vil gi deg muligheten til å besøke Bagawan Foundation, Lantangidung Village, Batuan og Bale Banjar før du drar til Nusa Lembongan og Gili Island.


På dag 25 vil du oppleve et utflukt til Uluwatu-tempelet etterfulgt av en deilig grillmiddag på Jimbaran Bay-stranden. De resterende dagene vil gi deg frihet til å utforske Bali på egenhånd med alternative aktiviteter før vi transporterer deg til flyplassen for hjemreise på dag 28. Vi håper du vil nyte turen til Bali og ta med deg mange flotte minner hjem!


Her kan du se

Hva er inkludert i reisen?

Når du reiser med oss i Backpacker.no så har du en rekke ting som er inkludert i prisen. Her får du en oversikt over hva som er inkludert og ikke, slik at du kan planlegge og legge opp til turen på best mulig måte.

Inkludert

På Backpackers turer er overnatting inkludert hver dag, enten det er på et hostel eller et hotell. All landtransport som kreves for å gjennomføre turen, er også inkludert i prisen. Måltider som nevnt i programmet, vanligvis ett til to måltider per dag, er også inkludert. Aktiviteter, turer og attraksjoner som er oppgitt i programmet, er også inkludert, slik at du kan slappe av og la Backpacker ta vare på detaljene.

Ikke inkludert

Flyreise fra og til destinasjonen er ikke inkludert i prisen, men vi hjelper gjerne med flyreise om ønskelig. Valgfrie aktiviteter og attraksjoner som ikke er nevnt i programmet, er heller ikke inkludert. Reiseforsikring er heller ikke inkludert, og det er opp til hver enkelt reisende å sørge for at de har tilstrekkelig dekning. Måltider og drikkevarer som ikke er fastsatt i programmet, må betales av reisende selv som en del av deres personlige utgifter.

De beste grunnene for å reise med oss

Er du fortsatt usikker på om du ønsker å bruke oss i Backpacker for å reise? Hvis du er usikker på om vi er riktig valg, kan du lese videre og se hva vi kan tilby. Om du har flere spørsmål angående oss eller våre reiser, så kan du enkelt ta kontakt via mobil eller e-post.


  • Vi tilbyr rimelige priser på turene våre uten å ofre kvaliteten på opplevelsen. Vi legger vekt på å støtte lokale bedrifter og samfunn gjennom våre reiser, slik at du kan være sikker på at du gir tilbake til de stedene du besøker.
  • Våre erfarne reiseledere har bred kunnskap og erfaring om de stedene vi besøker, og vil gi deg en autentisk og unik opplevelse av kulturen og historien på hvert sted.
  • Vi tilbyr fleksible reiseruter som kan skreddersys etter dine interesser og preferanser, slik at du får mest mulig ut av reiseopplevelsen din. Vi reiser i små grupper på maksimalt 18 personer, noe som gir en mer intim og personlig opplevelse og muligheten til å utforske mindre kjente steder som ikke er tilgjengelige for større grupper.
  • Vi fokuserer på ansvarlige reiser og legger vekt på å minimere vår innvirkning på miljøet og støtte bærekraftig turisme.
  • Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser, fra fotturer og sykkelturer til matlagingskurs og kulturelle arrangementer, som vil berike reiseopplevelsen din.
  • Vi prioriterer din sikkerhet og vil sørge for at du er trygg og godt ivaretatt under hele reisen.
  • Vi tilbyr personlig service og vil jobbe med deg for å sikre at du får den beste reiseopplevelsen. Våre erfarne reiseledere vil gi deg verdifulle tips og råd underveis, og være der for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av reisen din.
  • Å reise med Backpacker.no gir deg muligheten til å møte likesinnede reisende fra hele verden, og du kan skape varige vennskap og minner for livet.

Bilde av Bali

Du kan oppleve hele verden med Backpacker.no

Har du lyst til å oppleve andre deler av verden med oss på Backpacker.no? Vi tilbyr ikke bare turer til Bali, men også organiserte reiser til mange andre spennende destinasjoner i Asia. Dette er blant annet Laos, Myanmar, Kambodsja, Vietnam og fantastiske Thailand. Hvis du heller vil utforske Nord- og Mellom-Amerika, kan du besøke de utrolige mayaruinene i Mexico, danse salsa i de fargerike gatene i Cuba, eller oppleve den fantastiske naturen i Costa Rica.


Hvis du ønsker å oppleve det , kan du bli med på våre turer til Tanzania og Zanzibar. Her vil du få muligheten til å se eksotiske dyr på savannen eller snorkle i det krystallklare vannet langs Zanzibars kyst. Og hvis du drømmer om å reise til Oseania og Australia, vil du på våre reiser ha muligheten til å besøke Sydney, Melbourne og Cairns. Du kan forvente å reise til populære turistmål som Whitsunday Islands, Great Barrier Reef og Great Ocean Road. Om du har lyst til å lære og surfe, så er dette noe du vil få muligheten i Australia.


Enten du er på jakt etter en avslappende strandferie eller en spennende kulturell opplevelse, kan Backpacker tilby deg fantastiske destinasjoner som vil tilfredsstille dine reisebehov. Vårt erfarne team av reisekonsulenter vil jobbe sammen med deg for å tilpasse din drømmereise, og vår dype forståelse og kunnskap om ulike reisemål vil garantere at du får den beste mulige reiseopplevelsen. Ikke nøl med å kontakte oss i dag for å begynne planleggingen av ditt neste store eventyr.Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie