Hvorfor dra på gruppereise

Fem gode grunner for å reise på gruppereise med Backpacker:

1. Reis alene eller sammen

Deltar du på gruppereise vil du oppleve frihetsfølelsen det gir å stå på egne ben og oppleve verden på egenhånd, samtidig som du alltid har en reiseleder og vårt nettverk, og ikke minst de medreisende, bak deg.

2. Dra som fremmede, kom hjem som venner

Å reise på en tur litt utenom det vanlige sammen med en gjeng hvor ingen eller få kjenner hverandre fra før, legger grunnlag for livslange vennskapsbånd. Forvent en hel haug av rike møter, minneverdige opplevelser og nye horisonter, og mange nye vennskap.

3. Slipp unna det praktiske

Fly, overnatting, transport og aktiviteter - å dra på backpacking krever vanligvis en god porsjon planlegging, og i et hav av alternativer er det ikke alltid enkelt å orientere seg. Reiser du med Backpacker står vi for alt det praktiske, og du kan lene deg tilbake i visshet om at turen din er både godt planlagt og kvalitetssikret.

4. Lær noe nytt

Få ting er så berikende som ny kunnskap og nye erfaringer. Og det er ingen hemmelighet at opplevelser blir større når man deler dem med andre. Heldigvis er verden, og reisekalenderen vår, spekket med et fantastisk mangfold av destinasjoner, kulturer, mat og aktiviteter.

5. Dra på din drømmetur

Reiserutene våre er fulle av spennende opplevelser og utfordringer, og inkluderer selvfølgelig tid til å utforske og oppleve på egenhånd. Turene inneholder fridager som kan brukes til akkurat det du måtte ønske, enten du vil slappe av på stranden alene eller sammen med venner, hoppe i strikk eller fra klipper, snorkle blant koraller og fisk, oppleve eksotisk natur og kultur, eller bade dagen lang. Mulighetene er rikelige, og bare fantasien setter grenser.

Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie