Gruppereise til Vietnam - En ferieperle i Asia

Gruppereise til Vietnam - En ferieperle i Asia

Vil du oppleve dine livs øyeblikk med en gruppereise til Vietnam? Bli med på en spennende gruppereise til Asia, opplev de fargerike og historiske landene Vietnam, Kambodsja, Laos og Thailand. Denne turen tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom noen av de mest fantastiske destinasjonene i Sørøst-Asia.


Utforsk det vakre landskapet, opplev den rike kulturen, historien og nyt den deilige maten mens du reiser sammen med en gruppe eventyrere. La oss ta deg med på en reise til Vietnam, en ferieperle som vil ta pusten fra deg. Videre kan du lese om hva som møter deg i Vietnam, nyttig informasjon om oss i Backpacker.no og hva som er inkludert i reisen!

Dette har Vietnam å by på

Vietnam er en av de mest fascinerende og varierte destinasjonene i Asia. En organisert gruppereise til Vietnam vil ta deg med på en fantastisk reise som gir deg muligheten til å oppleve den unike kulturen, de utrolige severdighetene og den fantastiske maten som landet har å by på.


Vietnam er en perle i Sørøst-Asia som tilbyr en unik opplevelse for alle som besøker landet. Med sin varierte geografi, pulserende byliv, historiske monumenter og enestående matkultur, er Vietnam en destinasjon som kan tilby alt. Landet har en rik kultur og historie, og du vil kunne oppleve en autentisk asiatisk atmosfære mens du utforsker de smale gatene i gamlebyen Hanoi. Du har også muligheten til å besøke den gamle keiserbyen Hue. Hvis du er glad i mat, vil Vietnam garantert være en gastronomisk drøm med retter som pho, bun cha og banh mi. Dette er matretter som rett og slett vil få deg til å ønske og bli værende lenger.


Vietnam har også helt fantastiske og naturlige severdigheter som du ikke vil finne andre steder i verden. Opplev magiske Ha Long Bay, som er en av de mest ikoniske naturattraksjonene i verden, med sine over 3000 kalksteinsøyer og holmer som stiger opp fra det turkise vannet. Utforsk de gamle tunnelene, som er et komplekst nettverk av underjordiske tunneler som vietnamesiske soldater brukte under Vietnamkrigen. Og hva med å nyte en fantastisk solnedgang fra de vakre strendene i Nha Trang?


En reise til Vietnam vil ikke være komplett uten å oppleve landets unike og gjestfrie kultur. Du vil møte lokale folk som vil dele sin kunnskap om Vietnam med deg og vise deg rundt i landet. Du vil også kunne ta del i lokale skikker og tradisjoner, som for eksempel å delta i et matlagingskurs og lære å lage ekte vietnamesisk mat.


En organisert gruppereise til Vietnam gir deg muligheten til å oppleve alle disse fantastiske stedene med en gruppe reisende, som gir en unik og sosial opplevelse. Vi i Backpacker.no vil også sørge for at din reiserute blir gjennomført på en trygg og god måte.

Slik vil dagene i gruppereisen til Vietnam se ut

Med denne fantastiske gruppereisen vil du ha mulighet til å tilbringe en rekke dager for å utforske Vietnam. Her kan du blant annet oppdage museer, vannpark, møte lokalbefolkningen, dra på sykkeltur og mye mer! Her får du en oversikt over hvordan dine 12 dager i Vietnam vil se ut.


Denne reiseplanen dekker en spennende gruppereise til Vietnam, med start i Phnom Penh og avslutning i Luang Prabang. Dag 7 starter med frokost på hotellet, før du tar bussen fra Phnom Penh til Sai Gon og ønskes velkommen til Vietnam. Etter innsjekk på hotellet, vil gruppen nyte en bedre middag. Dag 8 blir en bytur i Sai Gon, der Colonial French Quarter, Reunification Palace, Krigsminnemuseet, Thien Hau-pagoden og Cho Lon-markedet i China Town vil bli utforsket.


Dag 9 går turen til Cu Chi-tunnelene, som er et fantastisk tunnelnettverk bygget av vietnamesiske krigere under Vietnam-krigen. Etter middag i Sai Gon, vil gruppen ta nattoget til Nha Trang. Dag 10 starter med en nordover-tur fra Nha Trang med bussen, og en spasertur langs bekken til Three Lakes for å se fossen. Gruppen vil nytte Ba Ho-fossen, der de kan klatre opp de store steinene og svømme i det kjølige, rene vannet. Dag 11 vil være en dag med nytelse på Vinpearl vannpark, etterfulgt av en felles middag. Dag 12 er en fri dag i Nha Trang.


Dag 13 starter med frokost på toget, for nå går turen videre til Da Nang med ankomst på ettermiddagen og fri ut dagen. Dag 14 vil bli en sykkeltur og utforskning av Hoi An, der lokalbefolkningen vil vise rundt og gruppen vil nytte en middag på den lokale restauranten. Dag 15 vil starte med en velkomstdrink på Tam Tam Café, etterfulgt av matlagingskurs for å lære å lage lokalmat. Dagen avsluttes på hotellet sammen med gruppen. Dag 16 går turen videre til Ha Noi med fly, etterfulgt av et besøk på Litteraturtempelet i Ha Noi.


Dag 17 er en spennende båttur for å oppleve magiske Ha Long Bay med sine over 3000 øyer og holmer rundt et smaragdgrønt hav. Gruppen vil nyte lunsj og middag på båten og overnatte der. Dag 18 starter med frokost, før gruppen fortsetter å cruise i den fantastiske bukta og feste på kvelden. Dag 19 begynner med et besøk på Ho Chi Minh-mausoleet, Dinh-plassen, Chua Mot Cot og Ho Chi Minh-hus-på-stylter, før turen går videre til Laos.


Om du trenger hjelp eller inspirasjon for hva du kan bruke egentiden på, vil gi deg informasjon om alt fra transport til aktiviteter og spisesteder. Med en organisert gruppereise til Vietnam kan du slappe av og nyte reisen, samtidig som du opplever alt dette fantastiske landet har å by på.


Sikre din reservasjon her!

Oversikt over hva som er inkludert og ikke inkludert

Hvis du velger å reise med oss, så får du en rekke ting inkludert i prisen. Dette er blant annet overnatting på hotell, gjestehus og hostel hver natt. All transport er også inkludert, samt internasjonale flybilletter fra Ha Noi til Luang Prabang, og innenlandsbilletter fra Da Nang til Ha Noi. Du vil nyte 26 frokoster, 18 lunsjer og 12 middager, som er spesifisert i programmet, og delta på alle aktivitetene som er nevnt.


Det er imidlertid noen ting som ikke er inkludert, som for eksempel flyreiser til og fra Bangkok, reiseforsikring, visum, vaksinasjoner, personlige utgifter, eventuelle måltider og drikkevarer som ikke er spesifisert i programmet. Det er også muligheter for valgfrie aktiviteter som kan påvirke kostnadene dine. Med denne informasjonen kan du enkelt planlegge, og legge til rette for det som er nødvendig og ønskelig for deg.


Med alt som er inkludert i denne turen, vil denne gruppereisen til Vietnam og Asia gi deg en opplevelse for livet. Med fullt av kulturelle opplevelser, vakre steder og minner som du kan ha med deg resten av livet.

Vil du oppleve andre destinasjoner i Asia eller resten av verden?

Vi tar deg med på en uforglemmelig reise rundt om i verden. Hos oss kan du oppleve eventyrlige destinasjoner, fra Asias vakre øyer, urgamle kulturer til Nord- og Mellom-Amerikas urgamle kulturer og Oseanias fantastiske landskap.

Vi tar deg med til Asia

Asia er en verden av kontraster, og Laos er intet unntak. Utforsk dette fantastiske landet som er så rikt på kultur og naturskjønnheter. Reis langs Mekong-elven, besøk små landsbyer og oppdag lokale tradisjoner. Se de fantastiske buddhistiske templene og nyt landskapet i all sin prakt.


  • Maldivene, et paradis på jorden, er kjent for sin uberørte natur og krystallklare vann. Bli forelsket i de lange hvite strendene, nyte solen, bade og oppleve den spektakulære undervannsverdenen gjennom dykking eller snorkling.
  • Thailand er kjent for sin varme gjestfrihet og deilig mat. Opplev livlige markeder, de fantastiske templene i Bangkok og de vakre strendene på øyene. Nyt en avslappende massasje og bli kjent med den lokale kulturen.
  • Vietnam er et land som byr på en helt unik opplevelse. Utforsk de fantastiske rismarkene, ta en tur i en tradisjonell sampan-båt i Mekong-deltaet eller besøk de vakre byene Hoi An og Hanoi. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme.
  • Kambodsja er hjem til det verdensberømte Angkor Wat, et av de mest imponerende historiske monumentene i verden. Utforsk tempelruinene og lær om landets fascinerende historie og kultur.
  • Sri Lanka har en rik historie og kultur, og er kjent for sine vakre strender og fantastiske mat. Utforsk templer, besøk vakre rismarker og nyt solen på de hvite strendene.
  • Laos byr på fjellkjeder og mange elver. I tillegg kan du være sikker på at du kan zipline gjennom jungelen og bade i fossefall. Dette er en destinasjon vi anbefaler på det sterkeste!

Foretrekker du Nord- og Mellom-Amerika?

Nord- og Mellom-Amerika byr på fantastiske landskap og spennende historie. Opplev de utrolige mayaruinene i Mexico, eller besøk Guatemala og Belize og utforsk jungler, majestetiske fjell og vakre strender. I Cuba kan du oppleve den fargerike kulturen, danse salsa og nyte en deilig cubansk sigar. Costa Rica er et paradis for naturelskere, med sin regnskog og flotte kystområder.

Oseania og Australia

Oseania byr på en verden av eventyr. Opplev storbyer som Melbourne, Cairns og Sydney i Australia, og se storslåtte steder som Great Ocean Road, Whitsunday Islands og Great Barrier Reef på veien.


Uansett hvor du ønsker å reise, er vårt team av erfarne reisekonsulenter klare til å ta deg med på ditt livs reise gjennom noen av de mest populære destinasjonene i verden!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie