Gruppereise til USA - Vi skreddersyr din reise

Gruppereise til USA - Vi skreddersyr din reise

Har du noen gang vurdert en gruppereise til USA, men blitt overveldet av alle valgene og planleggingen som må til? Da er du ikke alene! Heldigvis for deg er vi i Backpacker.no her for å hjelpe deg. Vi kan skreddersy gruppereiser til USA som vil sikre at du og ditt reisefølge får en uforglemmelig opplevelse, uten stresset med å organisere alt selv.


USA er et land som har noe å tilby alle typer reisende, uansett hva du er interessert i. Enten du ønsker å utforske storbylivet, besøke ikoniske landemerker som Grand Canyon og Golden Gate Bridge eller bare slappe av på en solfylt strand. Sammen kan du og vi i Backpacker.no skape en uforglemmelig gruppereise til USA for deg og ditt reisefølge.

Les videre for å lære mer om hva vi kan tilby og hvordan vi kan hjelpe deg med å lage din drømmereise til USA.

Dette er oss i Backpacker.no

Vi i Backpacker er en gruppe med dedikerte reiseentusiaster, som brenner for å skape minneverdige og trygge opplevelser verden rundt for andre mennesker. Vi har spesialisert oss på å tilby skreddersydde gruppereiser over hele verden, hvor du kan nyte eventyrlige opplevelser sammen med andre reiseglade.


Vårt mål er å gi deg tilgang til autentisk kultur, kulinariske opplevelser og minneverdige øyeblikk gjennom vårt nære samarbeid med lokale og håndplukkede partnere. Vi sørger for at turen din er trygg og innholdsrik, uansett om du foretrekker tropiske strender, fjell, storbyer eller safari.


Vi er med deg hele veien fra planleggingen av turen, til du er trygt hjemme igjen med surrealistiske opplevelser og hjertet fullt av glade backpacker-minner og nye vennskap. Gjennom vårt engasjement og erfaring, sørger vi for at du kan nyte en opplevelsesrik tur sammen med likesinnede reiseglade, i trygge rammer som vil gi deg minner for livet.

Kontakt oss i Backpacker for å skreddersy din neste gruppetur. Vi ser frem til å høre fra deg!

Alt du kan oppleve med en reise til USA

USA har så mye å tilby at det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Fra pulserende byer som New York City og Los Angeles, vakre nasjonalparker som Grand Canyon og Yosemite, til solfylte strender i Florida og California er blant noen av destinasjonene du kan oppleve i USA. I tillegg du landemerker som Frihetsgudinnen, Mount Rushmore og Alamo, til kulturelle og kreative byer som New Orleans og Nashville. USA har noe for alle og enhver.


En reise til USA gjør at du kan oppleve en rik og mangfoldig kultur, som gjenspeiles i alt fra maten og musikken til kunsten og arkitekturen. Du kan oppleve ulike regionale retter, fra sjømat i New England til tex-mex i sørvest, eller prøve klassiske amerikanske retter som hamburger og hotdogs. Musikken spenner fra jazz i New Orleans til country i Nashville, og kulturelle høydepunkter inkluderer museer og gallerier i New York City og Washington, DC.


En annen fordel med USA er at landet er enkelt å reise rundt i. Det er et stort nettverk av motorveier og flyplasser som knytter landet sammen, og det er enkelt å leie bil eller ta offentlig transport. I tillegg har USA en rekke reisemuligheter, fra budsjettvennlige overnattingssteder som vandrerhjem til luksuriøse hoteller og feriesteder.


Uansett hva slags reiseopplevelse du er ute etter, er sjansen stor for at USA vil kunne tilby det. Med en skreddersydd tur fra Backpacker.no kan du få oppleve det beste av dette mangfoldige landet, på en måte som passer perfekt til dine ønsker og behov. Gjør deg klar for en surrealistisk opplevelse!

Bilde av USA

Vi tilbyr deg skreddersydde turer

Skreddersydde gruppereiser er en flott måte for grupper i alle størrelser å utforske verden sammen. Backpacker.no er eksperter på å hjelpe kunder med å planlegge og gjennomføre skreddersydde gruppereiser til destinasjoner over hele verden. Enten du er en del av en større gruppe som planlegger en tur utenlands, eller om du ønsker å organisere en tur med skolen, idrettslaget eller jobben, kan vi hjelpe deg med å planlegge den perfekte reiseruten for dere. Vi tar oss av alt fra overnatting til organisering av utflukter og aktiviteter, slik at du kan slappe av og nyte turen.


Våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter vil samarbeide med deg for å skreddersy en reise som passer perfekt etter behov og budsjett. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og destinasjoner, slik at du kan være sikker på å finne den perfekte turen for gruppen din. Uansett om du leter etter en actionfylt reise som vil få adrenalinet til å pumpe, eller en mer avslappende tur hvor du kan ta ting i ditt eget tempo, kan vi hjelpe deg med å lage den perfekte turen.


Vi forstår at det kan være mye arbeid å organisere en gruppetur, og derfor tar vi oss av alt for deg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte ferien! Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge din neste store eventyr. Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille din skreddersydde gruppereise i dag.

Dette er fordelene med å bruke oss i Backpacker.no!

Vi ønsker å være din foretrukne reiseplanlegger, men vi har forståelse for at det kan være skepsis og usikkerhet hvis du skal reise med oss for første gang. Vi vil skape trygghet for deg og fortelle om våre styrker som din reiseplanlegger. Her kan du se en rekke fordeler med å bruke oss i Backpacker.no!


  • For det første har vi et team av erfarne reiseeksperter som er dedikerte til å hjelpe deg med å lage den perfekte reiseruten for dine behov og budsjett. Vi kan skreddersy reiser til en rekke destinasjoner over hele verden og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser.
  • Vi har også et nært samarbeid med våre lokale partnere, noe som gir oss tilgang til autentisk kultur og kulinariske opplevelser som ikke alltid er tilgjengelige for andre reisende. Dette betyr at du kan oppleve destinasjonene på en unik og spesiell måte.
  • I tillegg tar vi oss av alle detaljene for deg, fra å organisere overnatting og transport til å bestille aktiviteter og utflukter. Dette betyr at du kan slappe av og nyte turen din, uten å bekymre deg for praktiske detaljer.
  • En annen fordel med å velge Backpacker.no er at vi spesialiserer oss på gruppereiser. Dette betyr at du kan reise med jevnaldrende reiseglade og få muligheten til å skape minnerike opplevelser sammen. Vi tilbyr også trygge rammer for gruppereiser, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel på turen din.
  • Vi bryr oss virkelig om reiseopplevelsen din og vil gjøre alt vi kan for å sørge for at du har en fantastisk tur. Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd før, under og etter turen din.


Samlet sett, når du velger Backpacker.no som din reiseplanlegger, kan du være sikker på at du vil få en skreddersydd, unik og surrealistisk opplevelse for livet.

Bilde av Los Angeles

Vil du oppdage andre steder i verden?

Vi tilbyr ikke bare skreddersydde gruppereiser til USA, men også til andre destinasjoner som er av interesse for deg. I tillegg har vi organiserte turer gjennom hele året til Afrika, Asia, Oseania og Nord- og Mellom-Amerika. I disse kontinentene kan du oppleve noe av de mest populære feriedestinasjonene i verden, med et opplegg planlagt av oss som gjør at du kan få mest ut av din reise. For hver tur har vi maks 18 deltagere, som gjør at vi kan reise og være fleksible med planlagte aktiviteter. Dette er turer vi organiserer:

Afrika

I Afrika organiserer vi turer som tar deg med til Tanzania og den tilhørende øya Zanzibar, der du kan oppleve de vakreste strendene i verden. Disse reisene går vanligvis over 16 dager, så du kan forvente å få muligheten til å oppleve det landet og øya har å by på. Fra å utforske de frodige skogene, de majestetiske fjellene og de fantastiske strendene, til å besøke historiske severdigheter som Stone Town og Prison Island.


Vi vil også ta deg med på snorkling i krystallklare vann og til en Masai-landsby hvor du kan lære om deres unike kultur og livsstil. Du vil få oppleve en fantastisk utsikt fra toppen av Ngorongoro-krateret, som er en av de største vulkanske kraterne i verden. Videre vil vi kjøre gjennom Serengeti nasjonalpark på jakt etter ville dyr, noe som er en opplevelse du aldri vil glemme.

Asia

Asia er et kontinent som tilbyr et bredt spekter av kultur og aktiviteter for alle. Derfor har vi fire ulike pakkereiser som lar deg velge mellom å reise til ett eller flere land i løpet av oppholdet. Dette er turer vi har i løpet av året:

Thailand

Thailand i seg selv er et land det er verdt å bruke mye tid på å utforske. De har en stor variasjon i sitt fargerike og unike land. På en organisert tur fra oss til Thailand, kan du forvente å oppleve storbyer som Bangkok og Chiang Mai. Veien vil gå videre til populære øyer som Koh Samui og Koh Phangan. Dette gir deg en variert reise som vil gi sterke inntrykk og minner for livet.

Bali, Indonesia

En annen reise vi har til Asia, tar deg med til Bali og nærliggende øyer i Indonesia. På denne turen kan du forvente vakre strender, unik mat, øyhopping, rikt dyreliv og tid til egen disposisjon.

Kambodsja, Vietnam, Laos og Thailand

Dette er en unik reiserute som tar deg med til fire helt spesielle land i Asia. Disse landene vil ta deg med på alt fra Zipline, til vannpark, markeder, båttur fra ulike øyer og mye mer! Det er bare å gjøre klar kameraet for å knipse bilder av vakre fossefall og tropiske dyr i jungelen.

Sri Lanka og Maldivene

Dette er en drømmeferie uten like! Denne reisen gir deg muligheten til å bade på vakre strender, oppleve historiske templer, safari og ville dyr. Om du ønsker å oppleve et eventyr, så er dette den riktige pakkeløsningen for deg!

Oseania

Oseania og Australia har vi også pakkereiser for deg og ditt reisefølge. Den populære øya kan tilby storbyer, et rikt dyreliv, fantastiske monumenter, en unik historie og deilige matopplevelser. Ønsker du å lære deg og surfe? Da er Australia riktig destinasjon for deg.

Nord- og Mellom-Amerika

Til Nord- og Mellom-Amerika og vi to ulike pakkereiser for deg. Den ene tar deg med til Mexico, Guatemala og Belize. Den andre reisen gir deg et besøk i Cuba og Costa Rica. Felles for de ulike destinasjonene er Mayaruiner, fargere byer, dans og mektige matopplevelser. Det vil ikke være noe problem å få dagene til og gå med late dager på stranden eller på guidede turer i historiske bygninger!Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie