Gruppereise med safari - Få en opplevelse for livet

Gruppereise med safari - Få en opplevelse for livet

Drømmer du å dra på gruppereise med safari? Det er noe vi anbefaler på det sterkeste og vi er sikre på at det blir en opplevelse for livet. Hos Backpacker.no tilbyr vi en rekke spennende destinasjoner som passer perfekt for deg som ønsker å oppleve safari og ville dyr på nært hold. En av våre mest populære destinasjoner for safari er Tanzania. Tanzania er et av de beste stedene i verden for å se ville dyr.


Med over 16 nasjonalparker og reservater, inkludert den berømte Serengeti, er det rikelig med muligheter for å oppleve de afrikanske dyrene. Vi tilbyr skreddersydde turer som tar deg med på safari og andre aktiviteter som alene gjør turen verdt det. Videre kan du lese om hvilke gruppereiser det er mulig med safari og oppleve dyreliv, når du reiser med oss i Backpacker.no!

Destinasjoner med safari og rikt dyreliv

Her kan du få en oversikt over hvilke land og destinasjoner som du kan dra på safari eller oppleve eksotiske dyreliv på nært hold.

Tanzania

Safari i Afrika er noe du må oppleve en gang i livet. Med en gruppereise til Tanzania får du muligheten til det. Dette er et helt unikt land med muligheten til å se ville dyr i trygge omgivelser. Du vil bruke de første dagene i Tanzania til å dra på safari. Dette vil foregå på to ulike steder. Ngorongoro-krateret og Serengeti nasjonalpark.

Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret er et av de mest spektakulære stedene å besøke i Tanzania og en av de beste stedene å oppleve en safari. Krateret er en del av Ngorongoro Conservation Area og er hjemmet til en rekke ville dyr.


På en safari i Ngorongoro-krateret kan du se:


 • Løver
 • Leoparder
 • Geparder
 • Elefanter
 • Neshorn
 • Bøfler
 • Sjiraffer
 • Sebraer
 • Gnuer
 • Flamingoer


Det unike med Ngorongoro-krateret er at det er et lukket økosystem, som betyr at dyrene i området er avhengige av kraterets ressurser. Dette betyr også at dyrene ofte er tettere samlet sammen i krateret, noe som gjør det lettere å se dem i deres naturlige habitat.

Serengeti nasjonalpark

Serengeti nasjonalpark i Tanzania er kjent for sine utrolige safariopplevelser og er hjemsted for et bredt utvalg av ville dyr. På en safari i Serengeti kan du se flere av de samme dyrene som på Ngorongoro-kratere, men i tillegg er det større sjanse for å se impalaer og gaseller.


Safari i Serengeti gir deg muligheten til å se disse dyrene i deres naturlige habitat og observere deres adferd i det fri. Parken er også kjent for den årlige migrasjonen av gnuer og sebraer, som skjer fra juni til november. Det vil være et fantastisk skue å se tusenvis av dyr bevege seg fra Serengeti til Maasai Mara i Kenya.


Vær sikker på at en gruppereise med safari i Tanzania vil være noe du kommer til å huske for livet! Du kan se i vår reisekalender når neste tur til Tanzania og Zanzibar er!

Costa Rica

På reisen til Costa Rica og Cuba, har du også mulighet til å oppleve et rikt dyreliv. Når du er i Costa Rica, så vil du besøke steder som Tortuquero-reservatet, naturparken ved Arenal-vulkanen og i Esterillos. Her har du gode muligheter til å oppleve et rikt dyreliv, og er du heldig kan du få øye på noen av de 6 unike dyrene du kan se i Costa Rica:

 • Tukaner: Tukaner er en fargerik og ikonisk fugl som er en av de mest kjente artene i Costa Rica. Det store, fargerike nebbet er deres mest karakteristiske trekk.
 • Kapusinerape: Kapusineraper er små og nysgjerrige aper som er vanlige i Costa Rica. De er veldig intelligente og ofte sett nær turistområdene.
 • Dovendyr: Dovendyr er et annet kjent dyr i Costa Rica. De er kjent for å bevege seg tregt, henger vanligvis opp ned i trærne og lever på et kosthold av blader.
 • Quetzal: Quetzalen er en av de mest fantastiske fuglene i Costa Rica. Hannene har langt, glinsende grønt fjærverk og er kjent for sine slående farger.
 • Rødøyde tre frosk: Rødøyde tre frosker er en av de mest kjente froskeartene i Costa Rica. De har en lys grønn farge med store, røde øyne og er en favoritt blant dyrelivsentusiaster.
 • Jaguar: Jaguar er en av de mest majestetiske dyrene i Costa Rica. De er imidlertid sjeldne og er ofte vanskelig å se i naturen.


Disse er bare noen av de mange fantastiske dyrene som du kan se i Costa Rica. Landet har et utrolig mangfold av dyreliv og er en drømmedestinasjon for dyrelivsentusiaster.

Safari på land og til vanns i Sri Lanka

Vi anbefaler reise til Sri Lanka og Maldivene hvis du har interesse av å reise på safari til lands og vanns. Noen av dyrene du kan få øye på er leoparder, villsvin, elefanter og andre eksotiske dyr. En helt unik opplevelse vil være når du befinner deg i Mirissa. Der kommer du til å dra på både delfin- og hvalsafari.


Om dette høres interessant ut, burde du sjekket ut våre gruppereiser med safari til Sri Lanka og Maldivene.

Rikt dyreliv på Bali

Bali er en vakker øy som er kjent for sin kultur, strender og turistattraksjoner. Men i tillegg til dette er det også et mangfoldig dyreliv som lever på øya. Her er noen av de dyrene du kan se på Bali:


 • Makakaper: Makakaper er en type ape som er vanlige på Bali. De er ofte sett rundt templer og turistattraksjoner. Selv om de kan være søte og underholdende å se på, er det viktig å huske at de er ville dyr og kan være farlige hvis de blir provosert.
 • Delfiner: Hvis du vil se delfiner på Bali, kan du ta en båttur ut til havet. Det er flere turoperatører som tilbyr delfinsafari. Du kan se delfiner som hopper rundt båten og svømmer i det klare vannet. Det er en unik opplevelse som du ikke vil gå glipp av.
 • Skilpadder: Bali har flere bevaringsprosjekter for skilpadder hvor du kan se og lære om disse fantastiske skapningene. Du kan også være med på å hjelpe til med å redde skilpadder og sørge for at de overlever.
 • Elefanter: Elefanter er ikke naturlig hjemmehørende på Bali, men det er flere steder hvor du kan se dem. Det er elefantreservater som tilbyr muligheten til å ri på elefanter og lære om dem. Det er viktig å velge en etisk og bærekraftig virksomhet som tar vare på dyrene på en ansvarlig måte.
 • Aper, fugler og mer: I tillegg til disse dyrene, kan du også se aper, mange typer fugler og andre dyrearter på Bali. Noen av disse dyrene er vanlige og kan sees overalt på øya, mens andre kan være mer sjeldne og krever litt mer innsats for å finne dem.


Det er viktig å respektere dyrelivet på Bali og ikke forstyrre dem eller ødelegge deres naturlige habitat. Ved å velge en reise med oss i Backpacker.no, kan du bidra til å beskytte dyrelivet og oppleve alt Bali har å tilby.

Se elefanter og andre dyr i Thailand

Thailand er et fantastisk reisemål som tiltrekker seg turister fra hele verden. Fra de vakre strendene til de imponerende buddhistiske templene, har Thailand mye å tilby. Men en av de mest spennende aspektene ved en reise til Thailand er det varierte dyrelivet. Her er noen av dyrene du kan oppleve under en reise til Thailand:


 • Elefanter: Elefanter er en av de mest ikoniske dyrene i Thailand, og de er sterkt knyttet til landets kultur og historie. Du kan besøke en av de mange elefantparkene og reservatene, hvor du kan ri på elefanter og lære om dem. Men det er viktig å velge en etisk og bærekraftig virksomhet som tar vare på dyrene på en ansvarlig måte.
 • Tigre: Tigre er også en viktig del av Thailands kultur og historie. Du kan besøke en av de mange tigerreservatene hvor du kan se tigre på nært hold og lære om deres liv og adferd. Her anbefaler vi også en etisk og bærekraftig virksomhet som tar vare på dyrene på en ansvarlig måte.
 • Aper: Aper er vanlige i Thailand og de kan sees overalt fra byene til jungelen. Du kan se aper som leker i trærne eller som besøker turistattraksjoner på jakt etter mat.
 • Det marine liv: Thailand har noen av verdens beste stedene du kan dykke og snorkle. Da kan du se et fantastisk utvalg av marint liv. Du kan se alt fra tropiske fisk til store mantastråler og haier.
 • Fugler: Thailand har et mangfoldig fugleliv med over 1 000 forskjellige arter. Du kan se fugler som hornugle, trane og pelikan.

Australia og kenguruer

Med en gruppereise til Australia kan du bare glede deg til å oppleve dyrene som du kan finne på øya. Med blant annet reise til Daintree nasjonalpark som er den eldste regnskogen i verden, kan du forvente vakker natur og et aktivt dyreliv. Dette er noen av dyrene du kan forvente å se når du er på besøk i Australia:


 • Kenguruer: Kenguruer er kanskje det mest ikoniske dyret i Australia. De finnes over hele landet og kan sees på nært hold i dyreparker og naturreservater. Hvis du er heldig, kan du også se dem i det fri når du utforsker landet.
 • Koalaer: Koalaer er også en viktig del av Australias dyreliv. De er søte og kan sees i dyreparker og naturreservater. Men det er viktig å merke seg at koalaer er en truet art, og det er viktig å beskytte deres naturlige habitat for å sikre deres overlevelse.
 • Krokodiller: Krokodiller er en del av Australias naturlige økosystem, og du kan se dem i dyreparker og i det fri. Men det er viktig å huske at krokodiller er farlige dyr, og det er viktig å holde seg unna deres naturlige habitat.
 • Haier: Australia har noen av verdens beste steder for haifiske, og du kan se store hvithai og andre haiarter i aksjon. Det er også mange steder å snorkle og dykke hvor du kan se en rekke forskjellige fiskearter og koraller.
 • Fugler: Australia har en rekke forskjellige fuglearter, og du kan se alt fra kakaduer til emuer og strutser. Du kan også se fugler som er endemiske for Australia, som for eksempel kookaburra.
 • Edderkopper: Australia har noen av de farligste edderkoppene i verden, som for eksempel Sydney funnel-web edderkoppen og Redback edderkoppen. Men det er også mange ufarlige edderkopper som er en viktig del av Australias økosystem.

Oppsummering

Gruppereiser med Backpacker.no kan ta deg med til utallige destinasjoner rundt omkring i verden, med et dyreliv du sent kommer til å glemme. På flere av turene kommer vi til å ha planlagte safari på ulike reservater, kratere og utpå havet. I tillegg har du også mulighet til å bruke egentid som du vil få masse av, til å utforske og dra på jakt etter ulike dyrearter. Om det er tilfelle, så anbefaler vi at du gjør deg kjent med områdene og hvilke regler som finnes. Det er viktig å behandle dyr med respekt og ta hensyn.Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie