Gruppereise for unge - Din drømmeferie med Backpacker.no

Gruppereise for unge - Din drømmeferie med Backpacker.no

Når du tenker på ferie, hva ser du for deg? Kanskje det er solfylte strender, vakre landskap og spennende kulturelle opplevelser. Uansett hva din drømmeferie innebærer, er det en ting som er sikkert. Det er alltid bedre å dele opplevelsene med noen andre, og akkurat det kan du gjøre med Backpacker.no! Vi tilbyr gruppereiser for unge til noen av de mest fantastiske destinasjonene i verden.


Med vår ekspertise og erfaring innen reisebransjen, har vi skreddersydd turer som passer dine ønsker og behov, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med andre reisende. Vi har et bredt utvalg av reisemål i hele verden som vil tilfredsstille enhver reisendes drømmeferie. Vi har lagt ned mye tid og krefter for at våre reiseruter inkluderer alt du kan ønske deg, fra spennende aktiviteter, fantastiske kulturelle opplevelser til vakre landskap og avslappende dager på strendene. Her kan du lese hvor du kan reise, hva du kan oppleve med oss og hvordan våre skreddersydde reiser fungerer!

Hvorfor reise med Backpacker.no?

Hvis du er en reiselysten person som ønsker å oppleve verden på en unik og spennende måte, kan en gruppereise for unge med Backpacker.no være akkurat det du trenger. Med et bredt utvalg av destinasjoner og aktiviteter, tilbyr vi skreddersydde reiser for grupper i alle størrelser og budsjett.


Fra ferier med spenningsfylte aktiviteter som vil få hjertet ditt til å banke til mer avslappende turer hvor du kan ta ting i ditt eget tempo, vil våre erfarne reiseeksperter sørge for at alle dine behov blir tatt i betraktning. Om du er usikker på hvorfor du skal velge oss som din reisepartner, så kan du lese litt om oss videre nedover.

Backpacker.no har ekspertise på reiser for unge.

Backpacker.no spesialiserer seg på å tilby reiser for unge mennesker, og har derfor en god forståelse for hva slags opplevelser som vil appellere til denne målgruppen. Dette betyr at du kan være sikker på at reisen din vil bli skreddersydd for å møte dine behov og forventninger som en ung reisende.

Variert utvalg av destinasjoner og aktiviteter

Vi tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner og aktiviteter, fra solfylte strender til øyer i det fjerne og livlige storbyer. Vi legger til rette for shopping, ziplining og hoppe i strikk. Uansett hva du leter etter, vil du kunne finne en reise med aktiviteter som passer for deg.

Erfarne reiseeksperter

Vi har erfarne reiseeksperter som vil hjelpe deg med å planlegge og skreddersy reisen din. De vil gi deg gode råd om reiseruter, aktiviteter og overnatting som passer best for deg og din gruppe.


Om du heller ønsker våre planlagte turer gjennom året, så er det lagt til rette for allerede. Bruk våre for å se når din drømmereiser starter.

Prisgunstige turer

Backpacker.no tilbyr konkurransedyktige priser på sine turer, og du kan være trygg på at du vil få mest mulig ut av pengene dine. Dette gjør at reising med Backpacker.no er en rimelig og økonomisk måte å utforske verden på.

Sosialt og spennende

Reiser med Backpacker.no er en sosial og spennende opplevelse. Du vil møte andre unge mennesker fra forskjellige deler av verden, som har samme interesse for å oppleve nye kulturer og eventyr som deg. Dette gjør at reisene med Backpacker.no er en flott måte å utvide nettverket ditt og få nye venner.

Trygghet og sikkerhet

Vi legger også stor vekt på trygghet og sikkerhet på alle våre reiser. Våre erfarne guider vil sørge for at du er trygg og at du får mest mulig ut av reisen din, samtidig som du kan nyte alle opplevelsene uten å bekymre deg for sikkerheten.


For å oppsummere Backpacker.no, så kan du velge mellom en skreddersydd reise eller våre planlagte reiser med erfarne reiseeksperter til en konkurransedyktig pris. Dette vil være sosialt og en spennende opplevelse, med trygghet og sikkerhet i fokus. Backpacker.no er det perfekte valget for unge mennesker som ønsker å utforske verden sammen med andre.

Destinasjoner vi har gruppereise for unge

Backpacker.no tilbyr turer til flere spennende destinasjoner i Asia, Oseania, Nord- og Mellom-Amerika og Afrika. Her kan du få en oversikt over de ulike stedene og de spennende opplevelsene du kan ta del i.

Besøk vakre og kulturrike Asia

Vi har hele

 • Laos: Laos er et vakkert land kjent for sin naturskjønnhet, spesielt fjellene, fossefallene og den vakre Mekong-elven. Backpacker-turer til Laos inkluderer ofte besøk til Luang Prabang, en sjarmerende by kjent for sine vakre templer og arkitektur.
 • Thailand: Thailand er en populær destinasjon for backpackere og er kjent for sine vakre strender, fascinerende kultur og fantastiske mat. Bangkok, Chiang Mai og øyene i sør som Koh Samui. Dette er noen av de mest populære stedene å besøke.
 • Bali i Indonesia: Bali er en øy i Indonesia kjent for sine vakre strender, frodige jungler og unike kultur. Backpackerturer til Bali inkluderer ofte besøk til Ubud, et kulturelt senter kjent for sine kunstgallerier, tradisjonelle markeder og vakre risterrasser.
 • Maldivene: Maldivene er en øynasjon kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann og unike dyreliv. Backpackerturer til Maldivene inkluderer ofte snorkling og dykking, samt avslapping på de vakre strendene.
 • Sri Lanka: Sri Lanka er et vakkert land kjent for sin rike kultur og naturskjønnhet. Backpackerturer til Sri Lanka inkluderer ofte besøk til historiske steder som Sigiriya og Polonnaruwa, samt naturskjønne områder som Ella og Horton Plains nasjonalpark.
 • Vietnam er et vakkert og mangfoldig land i Sørøst-Asia. Landet har en rik kultur og historie, og er kjent for sin imponerende natur og enestående mat. Backpackerturer til Vietnam inkluderer ofte besøk til historiske steder som gamlebyen i Hoi An og keiserpalasset i Huế.
 • Kambodsja: Kambodsja er et land med en rik historie og kultur, inkludert Angkor Wat-tempelet som er en av verdens største religiøse monumenter. Backpackerturer til Kambodsja inkluderer ofte besøk til dette og andre historiske steder, samt avslapning på strender som Sihanoukville.

Oseania og Australia

Gruppereise for unge til Austrialia er også noe som er svært populært. Australia er et land som har en rekke severdigheter og spennende opplevelser som venter på deg.


 • Australia: Backpacker.no tilbyr flere forskjellige reiseruter rundt om i Australia. Fra storbyer som Sydney og Melbourne til naturskjønne steder som Great Barrier Reef og Fraser Island, er det noe for enhver smak.

Nord- og Mellom-Amerika

Backpacker.no tilbyr også turer til Mellom-Amerika, inkludert Mexico, Cuba, Costa Rica, Belize og Guatemala. Disse destinasjonene er kjent for sin rike kultur, vakre natur og spennende aktiviteter.


 • Mexico: Mexico er kjent for sin rike historie og kultur, fantastiske strender og enestående mat. En tur til Mexico kan inkludere besøk til noen av de vakreste strendene i Karibia og Stillehavet, oppleve den meksikanske kulturen og historien i utforske Mayakulturens imponerende pyramider og ruiner.
 • Cuba: Cuba er kjent for sine livlige rytmer, flotte strender, imponerende koloniale arkitektur og historiske severdigheter. En til Cuba kan inkludere besøk til Havana, Trinidad og Viñales. Der kan man oppleve landets kultur, musikk og dans.
 • Costa Rica: Costa Rica er kjent for sin utrolige biologiske mangfoldighet, frodige regnskoger, fantastiske strender og vennlige mennesker. Costa Rica kan inkludere alt fra surfing, til fotturer i regnskogen, besøk til vulkaner og fossefall.
 • Belize: Belize er kjent for sitt krystallklare vann, hvite sandstrender og verdens nest største barriererev. Du kan blant annet ta dykkersertifikat i Belize, være med på terrengsykling og nyte de vakre strendene.
 • Guatemala: Guatemala er kjent for sine imponerende mayaruiner, fantastiske vulkaner, innsjøer og regnskoger. Backpackerturer til Guatemala kan inkludere besøk og utforskning av mayaruinene i Tikal, rafting og dyretitting.

Afrika

Med reise til Afrika kan du oppleve spennende opplevelser i Tanzania og øya Zanzibar. Dette er noe av det du forvente med en ferie for unge til disse destinasjonene.


 • Tanzania er et av de mest ikoniske safaridestinasjonene i Afrika og lokker besøkende fra hele verden. Landet har noen av de mest kjente nasjonalparkene i verden som Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et av de mest spektakulære synene i Afrika og gir deg muligheten til å se et bredt spekter av dyreliv på nært hold. I tillegg til safari, kan besøkende til Tanzania også besøke de vakre strendene på Zanzibar..
 • Zanzibar er en øygruppe utenfor kysten av Tanzania og er kjent for sine hvite sandstrender, krystallklart vann og den gamle kulturen som blander arabisk, indisk og afrikansk. Besøkende kan utforske de smale gatene i Stone Town, som er på UNESCOs verdensarvliste, besøke det lokale markedet og smake på de eksotiske smakene av lokal mat. Zanzibar er også kjent for sin krydderproduksjon, og besøkende kan ta en tur for å lære om hvordan de lokale krydderne dyrkes og brukes. For de som søker eventyr, er det også muligheter for dykking og snorkling rundt øyene for å utforske de fargerike korallrev og det varierte marine livet.

Vi hjelper deg å skreddersy din egen reise

Å reise i gruppe kan være en fantastisk måte å oppleve verden på, men det kan også være utfordrende å organisere. Backpacker.no tilbyr skreddersydde turer som passer perfekt for alle størrelser av grupper, enten det er med skolen, idrettslaget eller en vennegjeng.


Vi tar hånd om alt fra overnatting til organisering av aktiviteter, slik at du kan slappe av og nyte turen. Våre erfarne og kunnskapsrike reiseeksperter vil samarbeide med deg for å lage en reiserute som passer perfekt til dine ønsker og budsjett. Uansett om du ser etter en actionfylt reise eller en mer avslappende tur, kan vi skreddersy den perfekte opplevelsen for din gruppe.


Vi har et bredt utvalg av aktiviteter og destinasjoner, slik at du kan være sikker på at din gruppe vil finne den perfekte turen. Vi tar hånd om alt arbeidet med å organisere turen, slik at du kan lene deg tilbake og nyte ferien. Så hvorfor ikke la oss hjelpe deg med å planlegge en reise for livet?Finn beste reiseforsikring

Sammenlign billigste forbrukslån til ferie